minikcasper Nevriyebak hep ekşi istedi canım hala ekşi istiyo doğuracam son 39 gün 1 saat önce bol ekşili yeşil salata yapıp yedim 😅 cinsiyet erkek 💁🏻🙈💙
Nevriyebak minikcasper Rabbim hayırlı evlat nasip etsin masAllah sağsağlim alırsınız inşAllah kucağınıza
Nevriyebak istanbul3434 inşAllah Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin hayırlı evlat olsunlar insAllah.değişiyor işte bu durumlar
Merve4 Nevriyebak ikinci gebeliğim ikisindede limon 🍋 istedi canım. Ama kız değil erkek cinsiyetimiz😁
minik_kalbim Nevriyebak valla ben hamileligimin basindan berideli gibi acı ekşi yedim herkes dedi kızın olur oglum olcak insallah yeni yeni tatli yiyorum arada canim istiyor bence cinsiyetle alakasi yok asermenin
Haticeyuce31 Nevriyebak canim nette mesela tatli kiz eksi aci erkek diyor ama buyuklerimiz ye tatliyi cikar hakkiyi ye eksiyi cikar ayseyo derler hangisi doğru bilmiyorum ben cikolata asigi vi insandım ama oğlumda çikolatadan tatlıdan tiksindim hele kokusundan deliriyordum deli gibi aci eksi yiyordum oglum oldu simdi bu gebeliyimde daha cinsiyet belli değil ve deli gibi tatlı yiyorum aci ekside yiyorum ama tatlının yerini hiç hiseu tutmuyor gece gündüz sabah aksam tatli yiyorum nette yazdığı gibi kızmidir bilmiyorum valla 😁
Nevriyebak Haticeyuce31 aynen bende çok araştırdım internettr çok yöntem var ama uygulayanlar hep doğru olmadığını yazmıs asermektr kişiye göre değişiyor galiba buradanda bunu anladım oyüzden sabredip bekleyeceğiz artık Allahtan hayırlısı 🙂
Cicilibicili Nevriyebak ben çok bi bağı olduğunu düşünmüyorum açıkcası. Herkeste farklılık gösterebiliyor çünkü
zeyno_gr Nevriyebak Büyük oğluma hamileyken tatlı yemekten komaya girmedim Allahtan seviyodum tatlıyı daha da çok yiyodum bu hamileliğimde tatlı ağzıma süremedim hep ekşi tuzlu yedim dedim galiba kız olcak ama buda oğlan😂😂
Tugbae Nevriyebak bende tatlisiz yaşayamayacak bir insan olarak 4,5 ay boyunca ağzima çikolata dahil sürmek istemedim tek yemek istediğim çiğköfte , turşu , aci biber turşusu , erikti ve kızımız olacak belirtiler bende doğru ölçekli tuttu