hosgeldinebusiddik merhaba. bebeğin ultrasonla doğum kilosu değişiyor mu acaba, değişiyorsa ne kadar değişti sizin?
Irmaktan hosgeldinebusiddik Degsiiyor tabiki . kızıma dogum yapmadan iki gün önce 3.600 demişlerdi doğduğunda 3.300 çıktı
Duygukocc hosgeldinebusiddik değişiyor canım 2700 civarı denmişti 2475 gram doğdu bebeğim zaten ultr kağıtlarında kilonun yanında +-300 gr gibi yazılar yazar
Emireelif hosgeldinebusiddik benim ultrason kilosu 3.460 grmdi aynı sekildede doğdu hiç farkı olmadı bende 🤗
Mammimammi hosgeldinebusiddik evet dogumdan 3 gün önceki kontrolüm de doktorum 2800 civarı dogacak demişti. 3100 dogdu.
cansuece hosgeldinebusiddik ilk doğumumda 3.500 dendi 4200 doğurdum. 100 200 gram neyse de benimki fazla farklı doğdu…
NurTekmile cansuece normal mi sezeryan mı oldunuz kilosu sınırın üstündeymis ama doktorun dedigi 3500 normal doguma uygun
cansuece NurTekmile normal doğum oldu. 3500 diye bilince kiloyu suni sancı ile başlatıldı doğumun haftası doldu diye. Bi baktık ki 4200 kilosu ve hiç inme olmadı kiloda öyle üstüne ekleyerek devam etti doğduktan sonra da. Bilseydik keşke gerçek kilosunu risk olmazdı. Sezeryan olurdum. Allah yardım etti de iyiyiz şükür
NurTekmile cansuece yaa cok sükür Allah büyük iste bence kadınların anatomisi uygun normal doguma ekstrim durumlar olmalı sezeryan icin benim teyzemde iki cocugunu 4 kilo üzeri normal dogum ile dünyaya getirmis ama suan hemen sezeryana yoneliyorlar