Busemestan Coviti geçirdikten sonra baş ağrısı çeken annelerimiz oldu mu 😔 ben başımın ve ensemin ağrısından duramıyorum 6 aylık gebeyim ☹️
Gulsah_alp93 Busemestan aynen canım aynen ben gibi birini buldum sonunda.covid geçirirken cok iyiydim ne zaman 15 gün geçti başım cok agrıyor ve tansiyonuma etki ediyor 13,14 tansiyonum
Filiz3414 Busemestan covid-19 dan dolayı degil ama benım mıgrenim var bır hafta öncesıne kadar 25 günlük bir baş agrısı çektim allah şifa versin sizede benim sürekli oluyor baş agrım 🤕
Busemestan Busra34ybg ölçüyorum normal çıkıyor çok şükür ama tekrardan kovit mi oldum diye korkuyorum 😔
Gulsah_alp93 Busemestan korkmayın allahın izniyle bir sey olmaz.Benimde stres kaynaklı sanırım anlamadım gitti
Busra34ybg Busemestan korkma canım bende baş ağrısı çekiyoeum hatta dünden beri var başka belirtiler de olur illaki sadece baş ağrısı kovid belirtisi olmaz çevremde kovid olup baş ağrısı yaşayanlar vardı ama bunlara ek halsizlik vücut ağrısı gibi şeylerde vardı
Filiz3414 Gulsah_alp93 benimde gece uyandırıyor baş agrılarım, zor bir durum gerçekten yaşamayan anlamaz. Benim hiç belli olmuyor bazen enseden bazen şakaklardan bazen tamamen her yanı agrıyor şuram desem yalan olur 🙈
Busra34ybg Busemestan ne demek canım düşük tansiyon sorunun yoksa içtiğin suya limon sıkarak tüket bana fayda ediyor en azından şiddeti azalıyor
Gulsah_alp93 Filiz3414 aynıyım bende hayatımda böyle bir sey yaşamadım.Hamilelik gerçekten zor ne olacagı vucudun ne Tepki vereceği belli olmuyor bazen çok iyiyim bazen de inanılmaz oluyorum yataktan kalkamıyorum
Filiz3414 Gulsah_alp93 Kesinlikle öyle ama, kuzularımızı kucagımıza aldıgımızda hepsini unutucaz inşalllah 🤲🏼