Fatmazarifff https://imgyukle.com/i/Ya3nuy minik bir prensesim oluyor kızlar bir oğlum vardı şükürler olsun Rabbime her iki meyvesinide nasip etti rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah rabbim hiç bir ağacı meyvesiz bırakmasın
Gulsen4224 Fatmazarifff ne mutlu cnm sana tamamlandın rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰🌸❣️
A2017 Fatmazarifff hayırlısı olsun benimde bir kızım var kiz evlat çok başka erkek te öyledir ama kız bambaşka hayırlısı olsun
Meneksekara Fatmazarifff allah bağışlasın sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bizde cinsiyetimizi çok merak ediyoruz beklemekteyiz 🙏🥰
Fatmazarifff Gulsen4224 amin inş cnm ya okadar mutluyumki yerimde duramıyorum 5 sene boyunca kızım olsun diye bekledim ilk kızımı kaybettim çok istiyordum
Gulsen4224 Fatmazarifff ne güzel cnm rabbim yerini doldurmuş şükürler olsun ❣️🤲🏻İnşallah kavuşursun yavruna hayırlı olsun inşallah
Fatmazarifff Rmznumut 16+6 günlük hamileyim bu gün öğrendim devlet hastanesi söylemedi özele gittim dayanamadım
neslikay Hayırlı olsun, hiç ekşi falan yediniz mi bende 12+3de gittim en son oğlana benziyor dedi 16+5 oldum devlet söylemedi haftaya gidiceZ özele bakalım ne diyecekler kimisi kız anneleri ekşi yerdiyor ondan sordum
058elf Fatmazarifff yaa yerim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah hayırlı evlat olsun canım🌸
Merinosunannesii damla_1 birşey sormak istiyorum konuyla cok alakasız ama 19 haftalık hamileyim parol içebilir miyim