Merrvvee Bsra-kh yani ayda bi iki kez olsun içiyorum sütlü türk kahvesini tavsiye ederim küçük fincanda 🌼
haziranin25i Bsra-kh hamilelikte 200mg kafein tüketimi yapılabilir bu da günde 2 fincan Türk kahvesine tekabül etmekte 🤗
Zeynep_cekim Ben 36 haftalık hamileyim her gün bir fincan içiyorum , içmezsem o günüm güzel geçmiyor 🤭🙈
Ozgurunbetusu 7haftalık hamileyim yumurtlama dönemimden beri içmiyorum kahve normalde hergün mutlaka içerim ama zatar verir miyim korkusuyla içmiyorum içen varsa bizi de cesaretlendirebilir mi
Bsra-kh emrv banada içmesen iyi olur ama dayanamıyorsam günde 1 fincan içebilirsin demişti bende haftada bir içiyorum açıkçası ama korkuyor insan yine de sormak istedim
Nilaykirikbas5516 Valla canım zararlı gebelikte diyorlar ama bilemiyorum haftada 1 2 defa içsen bisey olur mu bilmiyorum kafein sonuçta
ebrarecem Günde 2 bardak açık çay akşamda bir fincan kahve içiyorum. Kafein tamamen zararlı değil fazlası zarar bilinçli tükettiğinizde sorun olmuyor.
Mehtpsahn_53300 bana çok önermedi kahveyi doktorum hatta az önce muayeneden geldim eşim sordu çay kahve die önermedi açıkcası