Bebişlerinin yolunu gözleyen güzel annelerim hepinize merhaba 🥰
Doğum yapalı 8 gün oldu. Ben sizler gibi büyük sabırsızlıklarla sanki hiç o gün gelmeyecek gibi gün gün saydım bebeğime kavuşacağım zamanı. Çok kolay bir hamilelik geçirmedim ama çok ta zor değildi. Bir kere 9 ay burun tıkanıklığı yaşadım o gerçekten çok yordu beni ve ne yapsam asla açılmadı. Neyse ki ilk doğumumdan da geçmeyeceğini bildiğim için çok savaşmadım bu sefer onunla akışına bıraktım. Yine ilk hamileliğimde olmayan birşey ellerim bitir tık şişti ama son aylarda deli gibi uyuşmaya başladı. Ağlayacak duruma getiriyordu artık beni. Doğum yapmama rağmen hala şuan aynı şiddetle olmasa da devam ediyor kendileri ne zaman geçer bakıcaz 🙂 Gelelim doğuma … Sonunda geldi çattı ve doktorum 38+4 e sezaryen günümü verdi. Ben çok yaygaracı , canı tatlı olduğundan değil ama iğne yaptırırken bile hatim indiren bir tipim. Elimde değil zaten en büyük korkum da sezaryen olayını tekrar yaşayacak olmamdı. Çünkü ilk sezaryenimde canım çok acımıştı. 30 kasım pazartesi sabahı 7 de hastaneye yatışım yapıldı. İstinye üniversitesi medical park bahçeşehir de gerçekleşti doğumum. Odama geçtim. Kısa bir süre nst ye bağladılar, sonra damar yolum açıldı derken ben içimden kendi kendime söz verdim. 8 yıl önce doğumuna ağlayarak feryat figan gitmiştim korkudan. Son anda doğurmucam vazgeçtim bile demeye çalıştım. O yüzden dedim ki bu sefer güzel moralle giricem güzel moralle çıkıcam. Doğumumun tadını çıkarıcam ve herşey güzel geçecek. İlk doğumumda içimde kalan çok şey vardı. Herkes huyumu bildiği için korku dolu gözlerle bana bakıyor ne zaman ağlamaya başlıcam diye. Kıyamam en çok ta eşim bitmiş durumda. Ama ben tam tersi herkesi sakinleştirip doğum için beni almaya geldiklerinde güle güle girip güle güle çıkıcam suratlarınızı düzeltin çok güzel geçecek diyip öyle veda ettim aileme en çokta beni kapıda bekleyecek olan 7 yaşındaki oğluşum için 😘. Ameliyathaneye aldılar veeee canım doktorum karşıladı beni dedim ki hocam çok korkuyorum. Sen bayılmadan hiçbirşey e başlamıcam sen rahat ol dedi. Sondamı da taktırmadı korkuyor dedi. Size emanetiz size kolaylıklar diliyorum dedim ve beni güzel güzel uğurlayıp bayılttılar 🥰 Spinal için ikna etmeye çalıştılar ama doktorum huyumu bildiği için üsteletmedi. Uyandığımda ameliyat masasından hastane yatağıma alınıyordum. Evet biraz ağrım vardı ama kesinlikle ilk doğumum gibi değildi. Kızlar moral çok önemli bunu altını çize çize yazıyorum çünkü herşey o kadar güzel geçti ki. Çok şükür. Eşimle ablam beni ameliyathane çıkışında karşıladı. İkisi de hem ağlıyor hem bebeğin çok güzel olduğunu söylüyorlardı 🥰 1 saate yakın ağrım oldu. Odama geçtiğimde ağrım var dedim. Ah canım hemşirelerim o kadar tatlıydılar ki ben böyle bir hastaneyle 10 daha daha doğururum şeker gibiydi hepsi. Doktorum zaten olağanüstüydü benim bu olduğum sezaryen ise önceki neydi ben bilmiyorum. Ya eli hafifti ya başka birşey iyi ki yollarımız kesişti 🥰🥰🥰 Bana ağrım var diyince bir ağrı kesici yaptılar ve herşey bitti. Sıfır acı sıfır ağrı turp gibi oldum. Odama girdiğimde oğullarım karşıladı beni ay parçalarım. Artık iki oğul annesiydim. 2 numarayı getirdiler yanıma 3470 51 cm doğdu Allahımmm 8 sene sonra tekrar anne olmak paha biçilemez resmen buldumcuk oldum kucağımdan bırakmak istemiyorum 😂😂🥰sürekli ağrı kesicilerimi tazelediler hiç ağrı çekmedim 3-4 saat sonra kalktım turp gibi yürüdüm. Hastanede sadece bir gece kaldım. Ertesi sabah doktorum beni kovaladı evine git rahat rahat duşunu al mis gibi bebeğinle dinlen dedi. Ağrım olur mu dedim? Ben sana ağrı kesici yazıcam dedi. İçmeme gerek bile kalmadı ince bir sızı içinde ilaç içmek istemedim. 3 gün sonra da doktoruma kontrole gittim herşey güzel çok şükür. Hatta önceki sezaryenimden daha minik kesmiş gerek yoktu o kadarına dedim canım doktorum. Her işimi kendim görebiliyorum. Sütümde geldi. Hiç yatmadım ve hayatımın en konforlu doğumuydu bence. Önce doktorumdan sonrada tüm personelden Allah razı olsun bir dediğimi iki etmediler. Umarım herkes en az bu kadar güzel bir doğum geçirir hepinizi öpüyoruz 🥰🥰🥰