balyanakoglum Gulfemsultan doktorunuz size gerilik var dedi mi. Benimki 34+3 de 2200 dü doktor 1 hafta geri dedi 😒
MryMry balyanakoglum Bu doktorların hepsi ayrı bir bilgiye mi sahip acaba yoksa arada saçmalıyorlar mı ? Bana aynı hafta ve kiloda bir hafta ileride yediğine içtiğine dikkat et doğuramazsın dedi . Gulfemsultan
Gulfemsultan balyanakoglum evet canım benimkinde 2 haftalık gerilik var ama sorun olmadığını söyledi. Sağlıklı olsun gerilik önemli değil kuzum takma kafana
hum_akr balyanakoglum geri olduğunu zannetmiyorum benimde öyleydi geçen hafta. İki doktora gittim ikisi farklı ölçü söyledi:) biri 2400 dedi diğeri 2800 falan
balyanakoglum Star25 ben anlayamıyorum bu haftada daha zayıf olanlara uyumlu denmiş bize neden geri dendi ki 🤷♀️
Star25 balyanakoglum dimi ben de anlayamıyorum. Yani daha önümüzde 6 hafta olmuş oluyor yine en kötü 3 kilo doğar yani daha ne olsun
Merve-baydar Benim 34de 2750 idi şimdi 35 im haftaya cuma kontrolüm var 36+3 de bakalım kaç kilo olacak merak ediyorım 😌
balyanakoglum Star25 aynen. Bana beslenmene dikkat et dedi. Muz ceviz vs yiyorum bu sefer de çok kilolu olacak normal doğum yapamıcaksın dicek 🙄 tosun gibi olmasına da gerek yok yani 2500 olsa bile yeter
Star25 balyanakoglum kesinlikle sağlıklı olsunlar da o yeter. Ben de bol bol yiyorum valla onları. Perşembe 37+4 olcam kontrolüm var bakalım yaramış olacak mı