ikizminikler Cekumeku ay bel ağrısı çektim de mşde yanması bir kere oldu Allah bi daha yaşatmasın çok kötüydü 😅 umarım seninde hemen geçer ağrın sızın
sukran97 ikizminikler doktorum 28. Haftada ciğer geliştirici iğne atılıyo falan dedi de ondan sordum aman çok Zormuş hamilelik ya bizim 4 yıldan sonra oldu bide stresi yetiyor bana onlar doğana ben dokuz doğurcam galiba😂🥰😂
ikizminikler sukran97 Allah allah bana öyle bişey demedi hiç lafı bile geçmedi ama bi aksilik yoksa erkenden doğmayacaksa neden vurulsun ki. Burdada okuduklarım hep riski olan gebelere vurulduğu ama bilemedim. Rabbim sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin isteyenlerede tattırsın
2010-2013 ikizminikler iyiler mı gerçekten yani 2.50 kilo doğsalar yeterli peki sizin o haftalarda kaç gramdı?
ikizminikler 2010-2013 o civardaydı benimde şimdi 2 görünüyorlar bi 2.5 felan olsalar ultrasonda çıktıklarında zaten kilo kaybı yaşanıyor yada ölçüm yanlış oluyor felan 2 kilo altı bi sağlık problemi yoksa kuvöze girmiyo
Esra0508 ikizminikler çarşamba günü randevum var o zaman konusucaz en son gittiğimde gayet iyiydi kiloları sizde durumlar nedir?
ikizminikler Esra0508 ikizlere göre iyi dedi banada, iki hafta sonraya randevu verdi ya geç değil mi 36 da gitcem bi daha 😅
Elnurr Bence iki mercimek🐣🐣😊😊 pazartesi keseyi görebilir miyiz diye gittik bir değil çift kese oluştuğunu söyledi doktorumuz Rabbime şükürler olsun ki 🙏🏻 Olmayanlara da nasip etsin Rabbim 🤲🏻🤰🏼 Aminnnn🤲🏻🤲🏻🤲🏻
ikizminikler Elnurr ay bende de aynısı olmuştu bebeğin var olduğunu biliyordum ama ikiz deyince ağlama krizine girdim 😂ikiz olmasına değil duamın kabul olmasına ağladım 😂
tazegebee ikizminikler Allah yardımcın olsun canım saglikla kucagina al inşallah kizcelerini 😍 benim de oğlum karnibahar oldu elhamdülillah 😇