Goncaaryamm cicegim_geliyor benım 13 haftalıkken erkek demişti 16 haftalıkken kıza döndü insan duyunca bi şok oluyo ama sağlıkla gelsin meleklerimiz
mucizemm_3 Kbraisik1 inşallah değişmez çok kız istiyorduk hemde kız hissediyordum iki defa ultrasona girdim erkek dedi doktor e bebekte indirim olunca herşeyi erkeğe göre aldım
Kbraisik1 mucizemm_3 umarım değişmez canımmm Allahım hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin fazla heveslenmemek gerekiyormuş cinsiyet için onu anladım 😊😊
DenizGzm Kbraisik1 valla kuzum doktoruna güveniyorsan onla devam et daha erken zaten illa ki bi şekilde öğrenirsin 🤲 sağlıklı olsun da annesi hiç önemli değil artık
Drnzgn Kbraisik1 ben aşırı derecede kız istiyordum başta erkek dediler sonra kesin kız dediklerinde havalara uçuyordum neredeyse
mucizemm_3 Kbraisik1 aynen öyle senelerce insanlar bir tane daha doğur deyip durdu bir kızım bir oğlum var kızım olacağını bilsem doğururum diyordum kısmet rabbim sağlıklısını versin kızıda kızıma bir kız kardeş olsun diye çok istiyordum
Gayeninannesiyesim Kbraisik1 Bana detaylida kız beklerken erkek dese kendi doktorumu parçalardim heralde emin degilsen ne söylüyorsun diye 😂
Kbraisik1 Gayeninannesiyesim kendi doktorum başka detaylıdaki doktorum başkaydı detaylı içim perinatoloğa gittim bende bi an cırlamayı düşündüm ama sonra duruldum 😄😄 hala da ikna olamadım ki erkek olduğuna 😄
Kbraisik1 DenizGzm aynen canım benim orası öyle sağlık hepsinden önemli ama bakalım alışıcaz bunada 😊😊😊
Kbraisik1 Drnzgn bende dediğim gibi kıza odaklamıştım kendimi öylede hissediyordum ama bugün değişti şimdi nasıl alışıcam tekrardan bilmiyorum valla 😊
Biraba Kbraisik1 googleye resim yükle yAzıyor muşsunuz siteye giri resmi yükleyşnce bi link veriyor onu buraya yapıştıyornuşsunuz şimdi okudum
Kbraisik1 Drnzgn kendi doktoruma cinsiyetin resmini attım oda ben yanılmışım erkek dedi kesinleşti yani 😄😄
Drnzgn Kbraisik1 hayırlı olsun o zaman ikisi de senin evladın sonuçta sağlıklı olsun da fark etmez☺️☺️
Biraba Kbraisik1 yada eğer yapamassan benim insta bir_abla oraya atabilir misin çok merak ettim cidden dr lerin uanıldığı şu cinsiyeti 🤭