Seliminannesi23 Bugun 35 haftalık olduk tam guzel anneler nasıl geciyor gunlerinz bizim son 35 günümüz ya sizin kac gununuz kaldı persembe randevum var 35+2 gunluk olucam bu haftalarda bebişler kac kilo idi ❤️🌹
Snszasla Seliminannesi23 en son 34+1 de gitmiştim 2410 gr 47 cm di kuzum şimdi de perşembe günü randevum var 35+1 olacağız ozaman hem nst için hem muayene için gideceğim bakalım 1 haftada kaç gram almış 🥰merakla bekliyorum 36 günümüz kaldı 🐣🤗
Drsn33 Seliminannesi23 35+6 haftalık olduk geçen cuma gitmiştim 2800 grmdı 😏dün biraz ağrım ve hafif sancım oldu bugün doktorum ile görüştüm yarın gel nst bağlayalım dedi..
Mhmtaff Bizde tam bugün 35 haftalık olduk 😍 bende bugünlerde randevu alıcam heyecan dorukta ben geçen ay gittiğimde 2 kilo demişti acaba şuan kaç kilo olduk merak ediyorum ben sırt ağrısı çok çekiyorum onun dışında bir şikayetim yok çok şükür 🙏
Seliminannesi23 Mhmtaff haftalarımız aynı ozmn cnm bende 32 haftalıkken tam 2 kıloydu. Simdi bilmiyorum nekdr ama persembe gidince ögrenicem inşAllah siz kac haftalıkken 2 kıloydu🧡
Mhmtaff Seliminannesi23 benim doktorum da artık 2 haftaya düşürür herhalde daha nst ye de bağlanmadım bu gittiğim de bağlarlar bence
Seliminannesi23 Snszasla aramızda sadece 1 gun var cnm saglıkla gelsin inşAllah minişler 🌹 bende 3 haftadır gitmiyorum 35+2 oluyorum persembe gunu saat kacta benim 10.30 da ya sizin
Oglakdorukcum Seliminannesi23 35 hafta 35 gün bende 38 hafta yai 29 Aralık icin randevu alıcam 34 te gittim 2200dü