MeltemCankurt Merhaba bebek kıyafetleri ne ıle yıkıyosunuz?yumusatıcı kullanıyomusunuz? Bıde hangı markete uygun fiyatlı oluyo cıcı annısler😊
Aysengngr MeltemCankurt canım bende dalinin yumuşatıcısı ve deterjanını kullanıyorum makinanın özel bebek programı var o programda yıkıyorum 😊
seyydac MeltemCankurt ben Dalan roxy sabun tozu ile kısa program 30 derecede yıkadım yumuşatıcı da kullanmadım gerek kalmadı yumuşacık oldular. Ek durulama yaptırdım kalıntı olmasın diye. Yoğun bir kokusu da yok memnun kaldım. Çoğu markette bulunyor ben 800 gram olanı 8 liraya aldım.
ElifTekeliKarpuz MeltemCankurt baby &me sıvı deterjan ile yıkadım yumuşatıcıya da gerek kalmadı ☺ E bebek ten aldım
Aysengngr MeltemCankurt evet canım sıvı deterjan kalıntı filan olmadı bi de roxy marka var toz onu da denemeyi düşünüyorum kullanan arkadaşlarım vardı çok memnun olduklarını söylediler. Ama dalinden de memnunum kalıntıda olmuyo ve kokusu çok hafif
Sengulylmzr Ben direk hacı şakir bebek granül sabunu kullanıyorum kesinlikle deterjan kullanmayı da düşünmüyorum ciltleri daha çok narin 👼🏻
Esmmaa Mavi uni baby kullanıyorum sıvı çamaşır deterjanı , yumuşatıcı kullanmıyorum. Mis gibi kokuyor
YagmurAnnesi Bende dalan roxy toz deterjan aldim. Yumusatici almadim. Onermiyorlar zaten. Bugun yikadim bende. Kisa programda 30 derecede yikadim. Bir de ekstra durulama yaptirdim.
Sengulylmzr Deniz2961 yani evet çok ucuz değil ama sonuçta defalarca kullanılacak birşey ben sabun tercih edince hacışakire güvendim sanırım herşeyin fiyatına dikkat ederim aslında bunda etmedim 🤗
GRZ Bebek kiyafetlerini yikamadan once camasir makinasi en yuksek sicaklikta bos calistirilmali. Deterjan gozune sirke veya tuz dokulmeli. Bebek esyalari yikanirken mumkun oldugunca sabun tozu gibi urunler tercih edin yumusatici gozunede sirke koyun dezenfekte ediyo dr tavsiyesi bunlar