61Aysen Yasemin_K bnde oyle gidiyodm ama son ayda oldgm icn 10 gn snra cagrdi sonra 15 gn cagirdi dha 15 gun olmadi zamn yaklstkca muayneleri sıklastiriyolr kndi kndine baksr gonderir gne.Siz nerde yasiyonz hangi sehirdedsin
Betull43 Mina01 şöyle oldu ben alttan muayene olmadım korktum o da cuma günü tekrar deneyeceğim çatına bakmayı dedi ama bu şekilde tepki verirsen 18 inde bebeği alırım dedi kilosu da iyiydi sen me durumdasın 🙂
Mina01 Betull43 şuan tam ne kadarliksin ?aynı gunuz diye hatırlıyorum 🙈benimde yarın kontrol var bakalım çatı muayenesi edecek mi
melegegebe Betull43 18inde tam kac haftalık kac gunluk oliyor acaba . Ben de alttan bakti çatı darligi var sezeryan mecbur
Betull43 Deletedmom95 evet benden bi hafta öndesiniz normal doğum en güzelidir illaki fakat korkuyorum 😑
corekotu_1 Irmakkaymaz17 36+3 oldum bende cok sukur. Dun bakti daha 3 kilo olmus. 17sinde tekrar gidicem bakalim kac dicek. Bana cok gibi geldi ya 😓 sekerim oldugu icin cok endiseleniyorum fazla kilolu olur diye. Ama cok sukur suyu falan normalmis
Betull43 Mina01 benim de cuma günü işte tekrar muayenem vsr pek düşünmemeye çallsıyorum korkarım dşye umarım ikimiz için de hayırlısı olur çocuklarımızı sağlıkla alalım kucağımıza 🙏
Mina01 Betull43 insallah ya bende yarın der diye tedirginim ama yapacak bişey yok insallah acimaz tek istedigim
Deletedmom95 Betull43 yani sizin tercihiniz ama yerinizde olsam normal doğumu denerdim. Baktım olmuyo ozaman sezeryan olurdum. İnsan vücudu buna göre yaratılmış sonuçta 😊