Seda8891 canım benimki baya riskliydi doktorumuz heran herseye hazırlıklı olman lazım diyordu çünkü tek yumurta ikizi olmasının dışında aralarında zar bile yoktu bu çok nadir rastlanan bir durummuş ve oda bizi buldu 😔 yani bebekler birbirine değiyordu birinin ayağı birinin kafasında eli altına sıkışmış yerleri öyle dardi ki heran kordon dolaşması olabilir ve bebekleri kaybedebiliriz çok dikkatli ol bisey hissedersen hemen hastaneye gel diyordu haftada 2 gün kontrol hergun nst vardı ve perinatologda takip ediyordu en geç 32 hatta 32 yi görmen mucize diyordular çünkü bu bebeklerde doğum zamanı 31 32 mis yoksa ölüm oranı %80 mis Allah’ıma şükür ki suan kuvözdeler yaşıyorlar elhamdulillah 🙏🏻 Canım benim hiçbir sıkıntım yoktu sadece bel agrisi yaşıyordum sağdan giriyordu agri birde son zamanlarda artık yürürken çok zorlanmaya başlamıştım ama çok yormadıkca bisey olmuyordu zaten hep yattım hicbisey yapmadım
çocuklar 1650 1630 doğdu ama 300 gram verdiler iki hafta entübe oldular durumları çok ağırmış doktor babasına söylemiş üzülmesin anne diye ciğerleri gelişmediği icin solunumda çok güçlük çektiler onları öyle gördükçe iyim yandı hep dayanmıyordum günden güne eriyordular birde annesi gel emzir dediler sok oldum solunumdan çıkmış meğer biri emzirdim ve tuttu şükür ☺️ Diğer günde kardeşi tuttu☺️Doktorumuz 14 gün dolsun sonra bekliycez artık kilo alımlarını ve çıkarıcaz dediler ama birturlu kilo alamıyorlar daha yeni 1800 oldular 24 gündür kuvözdeler sabırla duayla bekliyorum öyle özlüyorum ki ikiz olmasalar bu kiloyu vermiştiler şimdi ama ikiz olduğu icin vermeyiz dediler 2 kilo olmalarını bekliyoruz şimdi 🙏🏻💕