Fatosef 8 haftam bitmek üzere hiç ıstahim yok cok az yiyip kalkıyorum. Bebek zayıf kalcak diye de korkuyorum. Istahim açılır mi acaba iştahsızlık yaşayan var mı
Merinosunannesii Fatosef bende de aynı düşünce olmuştu doktora sordum korkma illa birşey yiyorsun bebek besleniyor demişti ayrıca daha cok yeni normal bulantılar iştahsızlıklar tahminimce 12 gibi geçer benim o zaman geçti 19 oldum bugun kusmalarım başladı ama🥺
Safisss Fatosef bende 8+6 haftalık hamileyim ayni durumu yaşıyorum. Bir kraker yemişim o kadar hiçbir şey yiyemiyorum.. Acıktımi hissetsem bile yiyemiyorum 🤦🏻♀️
H-M Fatosef geçici bi durum cnm ilk 3 ay bebek senden besleniyor.bi acılır iştahın bi kapanır.ben 22 haftalığım iştahsızım 15 gündür fln ne zmn açılcak diye bekliyorum 😊
Fatosef Merinosunannesii ilk zamanlar çok kustum ama şimdi bulanti oluyo sadece içim dışıma çıkıyordu kusmamak için yemek yiyorum hemen. İnşallah ilerde çoğalmaz 😔
Fatosef Safisss acıkıyorum aslında ama aşırı yiyemiyorum sanırım bulantı hissinden ötürü böyle oluyor. Kilo almakta istemiyorum ama bebek sağlıksız olsun da istemiyorum 😁
H-M Fatosef evet öyle fazla açılmasın diye düşünülüyor ama ben çok halsizim olduğum için açılmasını bekliyorum 😀
H-M Fatosef tabi kilo almasak ama olmuyor 😀ama kiloyu dert etmeyin doğumdan sonra verirsiniz.bende çok kilo alırım diyodum 22 haftadayım 3 kilo aldım.
Fatosef Merinosunannesii valla canm bu gebelik kusmasi normal kusma gibi de değil iç organlarım sökülecek gibi oluyor. O yüzden gelmesin istiyorum. Umarım senin de geçer bi an önce
Fatosef H-M ayy ne güzel keşke bende o kadar alsam 😁 kilo takıntım var maalesef ama bebek daha önemli tabi şuan bi şekilde veririm onu da
H-M Fatosef bende de vardı kilo takıntısı 😀 ama aşırı halsizdim yemek yemeye yapmaya halim yoktu yeni yeni toparlanmaya çalışıyorum annem bakıyor bana ama sağlığım yerine gelsin kiloyu dert etmeyecem dedim kendime sağlık gidince elden insan ozmn anlıyor bide bebeğimi düşündükçe bişey olacak korkusu olmuştu
idiloska Benim de öyle, cumartesi ilaca başladım nispeten daha iyiyim, çok şükür bulantım yok yemek yiyebiliyorum.
minicikanne Fatosef 10 haftalık hamileyim hiç iştahım yok. Doktorum ne yiyebiliyorsan onu ye dedi ilk 3 ay brbek için bir önemi yokmuş.
minicikanne Fatosef zaten kilo problemim var üzülmüyorum ne kadar geç kilo alırsam o kadar iyi bebek vitamini anneden alıyor zaten. Folik asitimi düzenli kullanıyorum. Sadece halsiz kalıyorum tek sıkıntım bu.