Noktataneninannesi Kızlar prenses doğum icin ne düşünüyorsunuz sonradan kimisi bel agrısı kalıyor kimiside omurılıkten ıgne yaptıkları için sakat kalma durumundan bahsediyor
Oglakdorukcum Noktataneninannesi bende merak ediyorum valla eger oyleyse doktor muayene edip uygun olup olmadığımıza bakması gerekmiyormu önüne gelene yapılıyorsa yanlıs bence bünye alcakmı bakmaları lazım ama oyle bısy duymadım henuz birşey olmayacakmış gibi istersen yapıyorlar bende istiyorum ama bana uygun degilse söylesinler bızahmet
Smctn Noktataneninannesi bu durumu bende merak ediyorum Farklı bi sebepten ameliyat olmuştum belden uyuşturdular okadar kahve cola içtim fayda etmedi sonrasında 1 hafta baş ağrısı çektim gece-gündüz ağladım şimdi hamileyim düşüncem genel anestezi
Asyakuzusu Noktataneninannesi Böyle bir konforu korku filmi tadında anlatanlar yok mu. Onlar sizleri bu hale getiriyor.
Fatosef Noktataneninannesi brnim ablam da epidural sezeryan oldu 10 gün kesikten ötürü ağrıları oldu ama şimdi gayet iyi öyle göbek falan da kalmadı 52 kiloya düştü. Tehlikesi olsa yapmazlar bence sanmıyorum
Tugbaaelbr Asyakuzusu herkesin bünyesi bir değil ki benim yengem yaptı ölümden döndü bünyesi kaldırmadı o iğneyi ama kuzenim yaptı hiç bi yan etki göstermedi değişebiliyor yani insandan insana
Noktataneninannesi Bende cok ıstıyorum ama gozumu korkuttukar bu bas agrısı vs gıbı sebeplerden dolayo yoksa cok guzel bır duygudur eminim he ama su da var her guzel seydede bır kulp cıkar 😊
Fatosef Noktataneninannesi baş ağrısı narkozdan oluyormuş canm bulanti falan oluyor ama onun için kahve ve çay veriyorlar sürekli. Tabi yinede bünye meselesi bazısının ilaclara karşı tepkisi ağır oluyor.
Asyakuzusu Tugbaaelbr Bunu söylemek lazım işte. Korku hikayeleri yazmalarına gerek yok. Bende ondan bahsediyorum. Keşke sizde ölümden döndü diye belirtmeseydiniz şimdi.
Elfynsmr Noktataneninannesi doğum öncesi anestezi uzmanı tahlil vs yapıp ilaç dozu verirken öncesinde az verip deniyor zaten başınızda oluyorlar çok kulak asmamak lazım olumsuz yorumlara. Baş ağrısı olabilir çünkü anestezi uygulanıyor çok normal vücut atana kadar.
Burcuu3761 Noktataneninannesi bende belden uyuşturularak yaptım ilk doğumumda doktorun dediği şey sakın kımıldama omuriliğe gelirse sakat kalırsın. Ben bunu duyunca dondum kaldım ama o iğne yapılırken acı vs hiçbirşey hissetmedim
Motherhoodie Noktataneninannesi bende epidural ile doğum yaptım hiçbir sorun yaşamadım iğne yapıldığı an hareket etmemeniz gerekiyor ben hemşireye sıkı sıkı tutunmuştum uzman iğneyi yaparken