Yildizanne Deneyimli anneler kaçıncı haftadan sonra yağ kullanmamız lazım ve hangi yağları öneriyorsunuz deneyimlerinizden faydalanmak isteriz
Sssevgiii Yildizanne en başından beri farmasinin aynı sefa kremi ve bioil kullanıyorum henüz çatlamadım 24. Haftam bitti
Almryse Yildizanne sarı kantaron yağı ve Hindistan cevizi yağı kullanıyorum canım. Lise yıllarımdan kalma eski çatlaklarım var onları bile geçirmeye başladı 39+6 dayım
Umutluuu Yildizanne ben 20.haftada Hindistan cevizi yağına başladım hala onu kullanıyorum. 32 haftalığız çatlağım olmadı olmaz inşallah ama 34-35 gibi başlıyo diyende var bakalım hayrlısı 😬
eylmylk Ben 14.haftadan itibaren sabah akşam bebek yağı ve hindistan cevizi yağını sırayla kullanıyorum
ssnnmmm En başından beri Hindistan cevizi yağı badem yağı zeytinyağ ne bulduysam sürdüm 20.haftadan beri çatlamaya devam ediyor genetik bir durum maalesef
Esnesn Asyakuzusu lierac kesinlikle…bı tanesi yetti fazladan bile kaldı…ara ara vazelinde sürdüm basenime…kesinlikle deneyimle sabit👍👍👍
Almryse Merveyrn aktardan aldim canim cidden dene ben 1 aydir kullaniyorum etkisini gosteriyor yaninda hindistan cevizi yagida kullaniyorum ikisini birlikte kullandim hep
minnoscan Yildizanne palmers cacao butter ve Hindistan cevizi yağı kullandım 38+4te çatlak yok inşallah olmaz🌺
ironbaby Ben 12.haftada başladım. Avakado yağı, Hindistan cevizi yağı ve lierac kremden o gün canım hangisini isterse onu kullanıyorum. Ama en çok nemlendiren Hindistan cevizi yağı bence.