Gulsen4224 PolatSevda PolatSevda kız ikinciye bakmamıştım ilk attın ya bacak arası dolu dedğim o senin minik mi başkasının mı onu anlamadım ben 😂🙈
PolatSevda Gulsen4224 ben 3foto attm taa ilk attığımda kararsız kaldın sanki dedim 🤭 diğerleri 1tane bebek zaten
muserref-45 Gulsen4224 bir oğlum var inşallah bu da kız olur canım 😊❤️ Çok mutlu oldum genelde biliyormuşsun
Gulsen4224 muserref-45 inşallah cnm genelde doğru çıkıyor rabbim gönlüne göre versin inşallah birde kız nasip etsin rabbim 🥰🤲🏻
Nuraygokce Gulsen4224 evet tahminlerin doğru çıkıyor cnm banada hep kız ddin bugün kesin olarak kızım olacağını öğrendim çok şükür 🥰🥰🙏🙏merak edenler sana sorsun seninkiler tutuyor genelde😃😃😃🤣🤣
18092019ib Gulsen4224 bnde de yanılmışsın canım ama iyi ki yanıldın gönlümden geçen oldu şükürler olsun. Rabbim isteyen herkese nasio etsin inşallah👐💙
Gamzeakd Asyakuzusu bende rüyamda altın bilezik gördüm 7+5 iz bugün annemde bilezik gördüysen kızdır diyo 😂 o da bana hamile kaldığında bilezik görmüş 🙈
SSeymanr Deneyces26 erkek bi bebekti aynı babası gibiydi hayranlıkla onu izliyordum 🥺 sonra kucağıma verdiler emzirdim resmen yaşamıştım rüyamı o an 🌸 yüzü hala gözümün önünde 🥰