ElifKarata Zuzuu doktorun söyler canm herhalde banada ayrıntılı ultrasonda dedi farklı bir doktor kendi doktorum hiç dememişti böyle bişey
[silindi] ElifKarata muhtemelen genetiktir canım bide programın bebeğim bölümünde bugün bebeğiniz 650 ve 700gr civarında yazıyor 23+1 tabi benimki çok zayıf oluyor bu durumda😔 o yüzden normaldir diğer bölümlerde de her annenin bebeğinin boyu ve kiloları farklıdır yazıyor
VildanUarBayrak Benimde 23 haftada 690 gramdı 700 olmutu oğluşum 25 haftamda gittim 850 gramdı doktorum iri bebel demişti simdi 27 di hafta yız saglıklı olsunlarda beslenmemize dikkat edelim saglıklı doğsun bebeşlerimiz🙏🏻🎀💕
Lamelif ElifKarata benim baştan beri öyle hep 2 hafta büyük gözüküyor şeker yüklemesi sonucum gayet iyi. Şuan 37+5 haftalığız kilomuz 3700 kg haftaya bugün sezaryenım var ☺
Mirzaveben ElifKarata alakasız olacak ama bebeğinizin cinsiyeti ne 😁baya uzun zamandır öğrenemediğini okuyodum burdan ayrintilida girmeyi bekliyorum diyodun
elif0690 ElifKarata Benim de 23+5de 780grdı canım..Doktrum normal olduğunu syledi...Biz şekerimzede bktrdk..Yüklmeyle öğreniyrsun cnm..