Merve767689 Kızlar 10 günü geçti koku alamıyorum beynim patlıyor nolur yardım edin nasıl geçer bilgisi olan var Mo 😢😢😢
Mislina1 Merve767689 bende ne koku ne tat alabılıyorum dunden beri sadece bu var burnum akıyor bol bol ıhlamur lımonlu ıcıne bal koyup ıcıyorum ınsallah covid degılımdır 😔
Serifeisitmir Merve767689 Canım baş ağrısı için alın bölgene nane yağı surebilirsin koku içinde ben negatif çıktım ama hala koku kaybı var 20 gün olacak
elisas-mom Kizlar benim 5. Günüm bendede ne koku var ne tat öksürük de var. Kaç gün sonra negatif oldunuz benim doğumuma günler kaldı hemen negatif çıkmam lazım😥
elisas-mom Serifeisitmir ayy inşallah benimde öyle olur. Bizim evde 3 pozitifiz tek olsam belki daha hızlı geçer diye düşünüyorum. Bilmiyorum tabi ne kadar etkiler.
Merve767689 Serifeisitmir canım test yapmıyorlarmış 2.ye nasıl yaptırdın testini bas ağrısı ve koku yok 12 gün oldu bu beni çok geriyor napabilirim 😢😢😢
Serifeisitmir Merve767689 koku bende de hala yok canım vas ağrısı içinde nane yağı alnına sür canım komple kesmiyor ama faydası var ben gittim doğum yakın doktorum negatifi görmek istiyor dedim yaptılar