Zeyyno_ Ummudogan Ben hep yedim valla çok şükür 39.haftamdayım daha bgün geldim kontrolden bebeğimde bende gayet sağlıklıyız gayet güzel de kilo almış🙏 ilk defa duydum maydanozun düşük yaptğnı🙄
ozge_ozzgee Ummudogan yeşil çayı çok severim ama onu hiç içmedim doğumdan sonraya bıraktım. Benim doktorum da sıkıntı yok diyor. Yeşilliklerden Bir Maydonozu severim onu da ilk 3 aydan sonra yedim birkaç dal falan. Çok aşırı olduğunda sıkıntı olacağını düşünüyorum
Zeyyno_ Ummudogan suyunu biliyorum ama yeşillik olaraktan duymamıştım ama dediğim gibi hamilelğimin başından beri tüketiyorum yemeklerde salatalarda katmada vs.
dygu87 Ummudogan salatalarda, kısır vs yerken maydanoz dereotu yedim ve yiyorum hep. Doktor da sakınca yok demişti. Ama suyunu içmek sakıncalı diye başka bir kadın doğumcu dan duymuştum. Ama yeşil çay vs bitki çayı hiç ama hiç içmedim.
Nilaykirikbas5516 Ummudogan ben ilk gebeligimde düşüğü maydanoz la yaptım çok şükür ikincisi kucağımda
Ummudogan Nilaykirikbas5516 geçmis olsun. Allah saglikli huzurlu omurler versin insallah simdi bebegine