Esen2 Kızlar hamile olup saç boyayan var mı ? Benim saçlarımda fazla beyazlarım var hamileyim bitkisel boya kullanırsam bi sorun olur mu acaba yada kullananınız var mı ?
Heyecandorukta Esen2 3 aydan sonra boyatabilirsin dedi bana, ama içim rahat etmedi, boyatmadım, beyazlarımda var, 7. Ayımdayım son 2 ay kaldı sabrediyorum 😁
Aylayla Esen2 bendede çok aşırı beyaz car bende üçüncü ayımdan sonra doktoruma sordum boyatabilirsin dedi çok şükür hiçbir sıkıntı yok 40 günde bir dip boyası yaptırıyorum ilk aylar bebebk kanla beslendiği için genelde dördüncü aydan iyi aten izin veriliyor hatta ben sprey boya kullanıyorduö doktor onlarda daha fazla kimyasal var dedi şuan yedi aylık olduk maşallah hiçbir sıkıntımız yok.Birde zaten saç boyalarının bebepe zarar verdiğine dAir net bir kanıt yok demişti doktorum ama sen kendi doktorunada danış istersen
Baybymucize Esen2 benmde ombrelerim aktı son 2ay kaldı dayanacağım ama şimdi boyaları sipariş verdim internetten evde bulunsun
Esen2 Ben sordum da doktor 10 Cu hafta sonrası organik boya kullanıla bilir diyor ama ben tereddüt ediyorum
Yenianne001 Aylayla canım iyi cesaret ediyorsun dip boyasına. Direk kafa derinden cilde temas ediyor, yeri geliyor o boya kokusuna biz dayanamıyoruz.
Aylayla Yenianne001 dört ay boyamadan zor dayandım dr umda bir sıkıntı olmayacağını söyledi hatta dediki ünlülerde hamileylen saçlarını boyatıyorlar demişti bende dördüncü ayımdan sonra boyattım
Yenianne001 Aylayla benim de 4. Ayım dibim geldi sarı kullanıyorum, beyazlarım da var. Biraz pimpirikliyim riske atmayayım diyorum
Aylayla Yenianne001 haklısın benim saçlarım koyu kesatne ve alın bölgemdeki saçlr bembeyaz olunca doktorum dan da onay alınca içim biraz daha rahat boyattım
Elifaysu Esen2 ya son aylarda sorun olmuyor Muş ama genede yapmayın ☺️ben yapmadım bu son ayim doğumdan sonra yapicam ne olur ne olmaz belki zararı var çünkü kokuyor
Sevo03 Esen2 benim saçlarım sarıydı şuan dip boyam geldi ama o acıcının kokusundan ben bile rahatsız oluyordum zarar görür diye bbebek boyatmadım 22 haftalık hamileyim organik boyalara da pek güvenemedim acıkcası boyayanlar da var 🤔
Mammimammi Esen2 kendi doktorunuza sorun bence. Bazı doktorlar kimyasala bile okey diyor. Bazıları bitkisele bile hayır diyor. Ben sordum. Çok mu gerekli dedi. Çok istiyorsan bitkisel boyayabilirsin ama bana kalırsa boyama dedi. Boyamadım. Saçım 3 renk dogumu bekliyorum 😉
Canncmm Esen2 benim de saçlarımda beyaz çok ikili taramada doktoruma sordum üçüncü aydan sonra boyatabilirsin dedi ben de boyayacam 😊