Asyagok Merhaba sevgili anneler, bebeğimiz 27+6 haftalık ancak doktor kontrolünde karın bölgesi gelişimimin 2 hafta geri de olduğunu öğrendik pek kilo almıyor yani. Daha önce böyle bir durumla karşılaşan oldu mu acaba önereceğiniz bişeyler var mı ?
Zeynepahmett Asyagok karın gelişimi derken kilosu mu canım? Benimki de dört bes gün geride.. burda birçok kişinin tavsiyelerini dinliyorum kaşar süt yoğurt soda muz tüketiyorum haftaya kontrolüm var yakalamış mi bakacaz.
Naaz Asyagok merak etmeyin zaman geçtikçe bebekler hızla kilo alıyor. Benimde geriden geldiği zamanlar olmustu. Doktor 4 haftaya kadar geriden gelmesinin sıkıntısı yok dedi. Siz düzenli beslenin yeter. Önemli olan suyunuz bebeğin dolaşımı palesantasi
Sedaimm Asyagok ben de aynıyım hatta günlerimiz de aynı, 918 gr bebeğim sorun değil ama cok artarsa sık takip edileceksin dedi doktor, inşallah sağlık ile doğarlar bebeklerimiz
Aylayla Asyagok bemim beneğimde bir hafta geriden gidiyordu şimdi bir hafta ileriden gidiyor maşallah keçi boynuzu özü ve boza içmiştim sanırım onlarda yaradı inşallah hepimizin bebekleri sağlıkl bir şekilde gelir
Asyagok Zeynepahmett anladığım kadarıyla kilosu ama daha yakın takip edecek bugün suyu ve diğer gelişimleri normal ama onlarda da bi anormallik olursa ya d 2 haftalık geriliK 3-4 haftaya çıkarsa o zaman daha da sık takip edip sezeryan düşünürüz dedi 🤷♀️🤷♀️
Merveilkcan Emel38 hurma derken cennet hurması mi yoksa medine hurması mi ikisinin arasında zarar oluşturabilecek etkenler var canım
Zeynepahmett Asyagok ayrıntılı ultrasonda bir sorun cikmadiysa çıkmaz canim Allahin izniyle.. sen beslenmene dikkat et toparlar inşallah.. ki biraz da yapı meselesi aslında
Zeynepahmett Emel38 Medine hurması doğumu tetikleyen bir şey canım. Kaç haftalıksin bilmiyorum ama son haftalarda yenir doğumu kolaylastirsin diye
Asyagok Sedaimm bizimki de 935 gr mış amin 🙏 doktorunuzun özel söylediği bişey var mı beslenmeyle ilgili ya da başka birşey
Sedaimm Asyagok protein ağırlıklı beslenmemi istedi bakliyat tüketmemi istedi dikkat ediyorum bakalım bir ay sonra yine gideceğim