Prensannesii1 Kızlar bugun kontrolüm vardı 37 haftalık hamileyim doktorum alttan muayene ettikten sonra kanal cok dar hemde başı asagıya inmemiş dedi doğum şekli ne olur sezeryan mı normal mi ??? benim gibi olup normal doğum yapan var mı ?
Sumeyyeyucel Prensannesii1 bana 38+5 de yaptı muayeneyi kanala inmiş vs de demedi ama dün çok kasıklarımda hissettim bebeği suan 39+2 yim
Naaz Prensannesii1 benimde kanala inmemişti 37 de simdi 39 olduk karnım yavaş yavaş asagi iniyor. O belli olmuyor bazı bebekler doğum sırasında bile yerlesebiliyormus.
Prensannesii1 Sumeyyeyucel bi hafta önden gidiyor gelişimi 37 ama 38 gözüküyor 38 gözüküyor bakalım dedi
Prensannesii1 Sumeyyeyucel Sumeyyeyucel ben hissetmiyorum aşağıda hic kafası göğüs kafesimin altında aceba döner mi
Prensannesii1 Naaz aslında 38 haftalık gözüküyor bi hafta önde gelişimi o yüzden alttan muayene etti çatı darlığı da var onun icin normal doğum olmaz galiba
AygyulSina Prensannesii1 3 haftan var daha eger donmusse bence kanala iner diye düşünüyorum bilemedim yinede ama
Prensannesii1 AygyulSina yok dönmemiste hem dönmemis hemde kanal cok dar dedi dönmesi icin ne yapabilirim ki ?
Sumeyyeyucel Prensannesii1 bebeğin duruşu tersse secde pozisyonu öneriliyor, gün içinde 10 dk kadar aecde pozisyonunda durabilirsiniz bi araştırın internetten
Prensannesii1 Naaz galiba sezeryan olcak hayırlısı olsun hakkımızda sağlıkla gelsinde bebeklerimiz başka bisey istemiyoruz 😀