Ceylannn Merhabalar güzel anneler. Erkek çocuğa isim bulmak çok zor bence 🤔 Daha doğuma çok var ama fikirlerinize açığım.Ben böyle sert güçlü kahraman anlamında olan isimleri seviyorum. Aslan,Demir,Pars gibi isimler hoşuma gidiyor ama tabiki tam bu diyemedim. 🌼
halitefe Ceylannn ayaz ismi favorimiz bu aralar birde Aybars ama çok konuldu sanki bu sezon bütün çocuklar bu isimlerde gibime geliyor farklı da bişey bulamadım
cansugrn Ceylannn benimde oglum olcak 5 aylik ha hamileyim💙 hamile kalmadan önce kızimz olursa güneş oglumuz olursa çınar olur dedik çinar koyucaz insallah 😊
19231923 Ceylannn ben Göktuğ koyulan☺️ Güçlü ve Zeki anlamı da herkes de koymuyor benim en çok bu hoşuma gitti erkek isimleri zor gerçekten
Hatice35 cansugrn çoğu çınar ismini önermiş bence çok güzel bir isim çünkü benim ismimde çınar bizimkiler erkek beklerken kız oldu ama ismim değişmedi Hatice sadece takma ismim resmi gerçek ismim çınar 😊
Tazeanne0 Çınar , eymen , burak ,kuzey , doruk isimleri bir tek hoşuma gidiyor oğlum olursa net bir şekilde eymen ismini düşünüyorum 😊
cansugrn Tazeanne0 bizde doruk çinar eymeni cok düsündük ama çinar da karar kildik önceden de konusuyodk cünkü esimle aramizda 😊💙
Nonik Atlas Benan Can Çınar Doruk Deniz Demir Ege Kıvanç sanki bunlar güzel gibi ama erkek ismi bulmak gerçekten zor 🤦🏼♀️
Gigy Ceylannn katılıyorum erkek çocuğa isim çok zor 🙈Pamir,ulaş,atlas, miraç ,toprak,demir bunlar geldi aklıma