Bilge35 Kızlar çok uzun zamandır olmuyordu.Stresli günler geçiriyorum .Bu ağrı normal mi? Düşük belirtisi olabilir mi? Herhangi bir kanama yok.
Slnmlh Bilge35 benimde oldu canım. Kanama yoksa korkma.12.haftaö benim biraz önce bende de aynı ağrı cardı 2 3 saattie vardı: ama gaz sancısı da olabiliyor benimki gibi 🙈🙈
eCeCik Bilge35 benimde olmuştu normal o hatta doktorum parol içebilirsin demişti sen doktoruna sormadan içme tabi ama herkes geçiyor o yoldan geçecek rahat ol stres yapma 🐳
tomurcukannesi Bilge35 canım benimde adet olmam gereken zamanlarda oluyo. 21 haftalığım 5. Adetim geçti bu hafta. 5 kere de yaşadım yani adet olcakmışım gibi oluyo ama bişey yok tabi..
Bilge35 Slnmlh gaz sancısı değil canım . Böle oturunca sanki kasığımda bi boşluk var o yerinden oynuyor hissi var ağrı ile beraber. İnşallah normaldir.
Slnmlh Bilge35 oldu canım kasık ağtısı karın ağrısı 8.haftam hep öyle geçti. Üzülme korkma kan görmediğin sürece yat dinlen ayağını kaldır havaya. Sıcak tut
Bilge35 Slnmlh o haftalara kadar bende de çok ağrı oldu . Ama sonra geçmişti. Strese bağladım ama gececek insallah. Tüşükür ederim canım
AycanFb Bilge35 adet zamanı yaklaştığında oluyor canım banada olmuştu hamilelik bekliyordum baktım adet sancıları çekiyo gibiyim dedim heralde hamile değilim🤣 Meğersem hamileymişim adet tarihim yaklaştığı için öyle olmuş🤣🤣🤣