HazelEla 7 haftalik gebeyim. Dün eşimle ilişkiye girdik. Sabah biraz yoğun şekilde kahverengimsi lekelenmelerim oldu sildikçe geliyor. Herhangi bir ağrım yok. Ama korkuyorum. Bu durumu yaşayan var mı?
Duygukocc HazelEla gebeliğinizin başında lekelenmeler olabilir yerleşme kanaması şeklinde ama sizin hem 7 haftalık olmuş hem ilişki sonrası olmuş bence doktora gitmelisiniz düşük tehditiniz olabilir ilaç verecektir
Bibliophilia-1991 HazelEla ben yaşadım canım doktorumu aramıştım hemen damarda kalan adet kanıdır o dedi ilişkiyi gebeliğin hiçbir döneminde yasaklamıyorum dedi ağrın yada kırmızı leke varsa o zaman hastaneye gidebilirsin bir sorun olduğunu sanmıyorum
Sedagmlksz Ben de yaşadım ilişkiden sonra kahverengi lekelenmem oldu doktora sordum telaş yapmamamı sürekli devam ederse kırmızıya dönerse bakalım şimdilik takip edelim demişti
Zeynep0332 En iyi kararı dr verir cnm..ben guatr hastasıyım..8 haftalık olana dek ilişki yasaktı..sonrasında serbest bıraktı..kişiden kişiye değişiyor..kimine hiç yasak koymazken 3 ay bile yasaklayan var..