Baobap prensesim35 kızınızı çok saygılı yetiştirmişsiniz sizi yürekten tebrik ediyorum😂 zira benim oğlum hiç durmuyor. Sürekli annesini tekmeliyor. Çok ayıp yani olmaması lazım. Yeni nesil çok saygısız😄
Nzrtnrvrdi Nurunsl aslında benim şanslı olduğum konu eşimin ve görümcemin sağlıkçı olması. O yüzden rahatlıyordum inanıp güveniyorum bilgilerine tecrübelerine 🙂
Nzrtnrvrdi prensesim35 Rabbim sağlıklı sıhhatli kucaklarımıza aldırsın inşaallah. Onlar mutlu olsun ben arkalarından ev toplamaya temizlemeye razıyım 🙂
hulya_1919 Nurunsl benimkine bazen hıçkırık tutuyo sanki üst üste atıyo baya özellikle sabahları ben göbeğimden iğne vururken kan sulandırıcı kullanıyorum
Besaa prensesim35 Ben dönmeyi anlayamıyorum. Ilk gebeligim. Maşallah siz anlıyorsunuz. Tekmeyi de geçenlerde attı sanırım benim kızım da. 27 haftaligim şu an..
prensesim35 Besaa bnm ikinci ondan olanibilir bi de sizinki daha erken ilerki haftalarda net hissedersiniz hareketlerini bazen uyumuyorum hareket ettikçe elimi koyuyorum elimle hissetmek için🌸