prensesim35 Sb123 nasıl tarif edilir bilemedim ki 😂 ama insan hissediyor Allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah
minik_kalbim prensesim35 anne karnindaki hareket doğumdan sonrada ayni oluyor mu aceba bunu cok merak ediyorum eğer olursa benim bebişim uslu bi cocuk olcak🥰
prensesim35 minik_kalbim bilmiyorum ama oğlum da öyle oldu kızım sakin inş doğumdan snra da sakin uslu olur
isilayaslan32 minik_kalbim benim bebeğimde çok az hareket ediyor ettiğindede dalgalanmalar oluyor karnımda hareket etsin daha çok hissedeyim die dua ediyorum ama yok 🙄 ablamında bebeği oldu 2 hafta önce ablamın dediğine göre çok kıpırdıyormuş kıpır kıpırmış şuandada hiç uyumyormuş 🙄😂
Sebiha35 prensesim35 sizden bir gün öndeyim iki gündür benim kızda öyle sakinleşti Bi yavaşça kımıldıyor sadece
Bittercikolataa Benim prensesim de öyle babasi bazen hissedince nasil kibar dönüyor diyo😄 cok tekme atmiyor nadir ama. Kipirti ve dönmesi çok sanirim kiz bebekler anne karnında uslu oluyor insaAllah dogunca da böyle olur😍
Begm prensesim35 bizde 30+5 olduk oğlumla canım hiç durmuyor vuruyor dönüyor gece bile çokça vuruyor heleki tatlı yedi isem iyce coşuyor 🤭🤰💙
Aloneanqel prensesim35 30+3 üz benim kızım da hiç tekme atmıyor. Dönüyor uyuyor dönüyor uyuyor. Sürekli uyuyor. Dün hareketliydi bugün hiç hareket etmedi. Acaba normal mi bu durum
MerveKzy prensesim35 Benim de oğlum sakin sadece kıpırtıları olur öyle herkesi anlattığı gibi can acıtıcı tekmelerine filan çok gelmedim inşallah uslu bebek olurlar böyle😊
Begm prensesim35 benim diğer oğlumda aynı şekilde hiç durmazdi karnimda ama doğdu uysal akıllı mulayim bir bebekti doğarken bile ebe zorla ağlattı öyleki ağlamiyor Du bile kızımda çok oynamazdi şuan da çok hareketli değil yaramaz değil ama hep miz miz bana çok düşkün hiç uyumaz hep ağlardı bakalım bu bebeğim nasıl olacak çok merak ediyorum 🤭🙈
MehZey prensesim35 aslında isterim beni yorsun eşime olan ilgimi azaltsın hemen uyumak istiyeyim eşim ilgiden hoşlanmıyor bende onu minciklamak istiyorum mesela bu cumartesi pazar evdeydi uyutmadim garibimi çocuğum olsa ona ilgim azalır değil mi 😀
prensesim35 MerveKzy inş bn oğlumda o can acıtıcı tekmeleri çok yedim hala arada bana o tekmeleri vurduğu oluyor😂
prensesim35 MehZey tabi canım valla bazen eşim dışarı çıkar arkadaşına gidiyor 12 gibi gelirdi o daha gelmeden bn yatmış oluyorum evdeyken de değişen birşey yok dün tv başında uyuya kaldım