Cinsiyet🎀
Gulsen4224 teşekkürler 🙏🏻 Nasıl anlıyorsunuz cinsiyeti🥰
Sumyyeeetrmnoglu rica ederim cnm bakıyorum cnm kese nub 🥰🙈o şekil🤗
Sumyyeeetrmnoglu erkek aynı benim bebegin kesesi gibi 😅
Tugce38 içime hep erkek doğuyordu. İnternetten kıyafet modellerine bakıyodum hep kız dan girip her erkek bakasım geliyodu. Sağlıklı hayırlı olsunda cinsiyet önemli değil. İnsan burda paylaşıncada bi mutlu oluyor. Teşekkür ederim canım benim 🥰🥰
Sumyyeeetrmnoglu erkek gibi
ecembugra53 teşekkür ederim canım 🥰🙏🏻
Sumyyeeetrmnoglu erkek gibi 🥰
Gulsen4224 cnm bize bakabilirmisin lütfen yengemin çok merak ediyor https://hizliresim.com/FIMc0h
Sumyyeeetrmnoglu bende canım bakınca hep erkege bakıyodum hep erkek hissediyodum da erkek cıktı 🤣
Tugce38 sen kaç haftalıksın canım🥰 cinsiyetini 3 haftaya öğrincem sana haber ederim erkek ya da kız diye🥰🙏🏻
Sumyyeeetrmnoglu canım ben daha yeni öğrendm göstermedi 17+4 ken öğrendik 😂
Tugce38 senin ki baya geç göstermiş , normalde kızlar geç gösterir derler 🥰😍 inşallah bizimki gösterir🙏🏻😊
Sumyyeeetrmnoglu bizimki hep kendini sakladı bu gittimizde ultrason kagdı bile veremedi sürekli dönüyo bizimle oyun oynuyo sanki😂
Tugce38 gitmeden önce çikolata flanmı yedinde o kadar hareketli oldu bende kendini göstersin diye çikolata yemeyi düşünüyorum 😃
Gulsen4224 biz 16+4 haftalık olduk ama doktor hala cinsiyet söylemiyor ya 😔 siz daha önce tahmin de bulunmuştunuz bana. Tekrar bakar mısınız artık daha büyük hem 🙂
Sumyyeeetrmnoglu aman yeme ben bi kere yedim gittim uyuyodu 😂 doktor çikolata bebişi uyutmus dedi😂
Tugce38 allah allah herkes çikolata ye diyodu yemem o zaman 😃🥰