Azad41 Kızlar sizde de nefes darlığı oluyor mu ? Birden kaldım nefesim sıkışıyor. Bazen de bebek kendini kasıyor sanki alttan çıkacak gibi topluyor kendini. Sizde oluyor mu arada
Tugbaslan3458 Azad41 oluyor canim 23+6 dayim ara ara dedigin seyi yaşıyorum yarin kontrol var nedir diye sorucam ama korkulcak bisey yok diye düşünüyorum burda bir cok annelerde de gördüm bu haftalarda oluyo galiba bir cok post gördüm
Busra34ybg Azad41 aynılarını yaşıyorum canım 22. Haftadayım nefes darlığı boğuluyorum gibi yapıyor bebek çok aşağıda hareket ediyor böyle çıkacakmış gibi hissediyorum her an
Azad41 Benim de haftaya randevum var bnde sorucam. Nazecemnaz evet aynı durumu yaşıyorum kontrolüm var soracam doktoruma
ElifLinam Oluyordu canım özellıkle 22. Haftada çok oldu bende. Ara ara özellıkle geceleri çok oluyordu ama daha sonra biraz hafifledi. Şimdi 28. Haftamdayım ara ara devam ediyor.
Aysn6767 Azad41 rahim sadece yana aşağı doğru büyümüyor, yukarı doğruda baskı yaptığı için normal, bende o haftalarda başladı 28 oldum ara ara devam ediyor…
Busra34ybg Azad41 inşallah burnum çok tıkandığı için daha zorlanıyordum da o sorunu hallettim allahtan sadece geceleri zorluyor nefesim
Nofa Bende de geceleri çok oluyor birde gün içinde yemek yedikten sonra çok oluyor nefes alamıyorum ya
Azad41 Nofa evet gece oluyor birde yemekten sonra ama bir tek bende olmuyormuş biraz da olsa rahatladim normal bisey sanırım
Busra34ybg Nazecemnaz doktora gittim canım deniz suyu ve jel verdi burnumun kenarlarına sürüyorum alerjik rinit varmış