Asyakuzusu Ftmm Canım benim ilk gebeliğimde dönmüştü 7.ayda. Offff diyorum. Ayaklarıyla rahime bi tekme atardı. İçim aşağı doğru kopardı. Düzelmedide. Mecburi sezeryan olmuştum.
Hacerbykdn Ftmm benim suyum fazla, benimki hiç durmuyor 38+1deyim her kontrole gittiğimde farklı, cuma doğum pozisyonundaydi, dün makattan geliş dedi doktor. Sabit hiç durmuyor. Normalde çoktan doğum pozisyonunda duruyor olması lazımdi. İkinci doğumum bu
Asyakuzusu Ftmm Benim ilk tersti. Bu düz diye tedirgin oluyormuyum ben hiç😃 Rahat ol. Gereksiz detaylara takılma. Allah sağlık versin
Hacerbykdn Ftmm her türlü inanılmaz hareketli, suyum fazla olduğu için hareket alanı cokmus, iri olmasına rağmen hareket edebiliyor 🤷
Asyakuzusu Ftmm Evet tersse mecburi sezeryan zaten. Sezeryan niye korkutuyo ki. Büyük lüks ve kolaylık. Ben 3. Gün iş başı yaptım. Gittim 4 saat durdum geldim. 1 hafta sonrada tamamen başladım işe. Bunu nedwn söylüyorum kolaylığını anlamanız için. Ayrıca ne fark eder doğumun şekli. Önemli olan anne ve bebek için en doğru olanı ve sağlıklısı neyse o.
Ftmm Asyakuzusu canım 12 aylık kızım var artık 1 yasında daha yurumuyorum bı de adam akıllı bize bakacak kimse yok ondan dolayi normal dogum da hemen toparladım. En azından kızımla da ılgılenebılırım diye soyledım. Yine de RABBIM hayırlısını nasip etsin hepimize saglıklı alalım da ınsllaj kucaklarımazaa….
Hacerbykdn Ftmm insallah insallah , Allah razı olsun. Dualarda buluşalım . Benimki bugün az hareket etti, Perşembe tekrar gideceğim o yüzden panik yapmamaya çalışıyorum. Aslında normali bugün olduğu için
Ftmm Hacerbykdn git canım hani ıcerde ne durumda oldugunu bilmiyorsun ama her zaman ıcın ıcını ferah tut
Prensannesii1 38 haftalık ve bebeğm ters dönmesini çok istiyorum bende ama galiba dönmeyecek çünkü hala kafasının yukarda olduğunu hissediyorum normal doğum istiyordum ama bu gidişle sezeryan yolu gözüktü bana