Esraa11 Kızlar daha 4 haftalık hamileyim ama dün sanki karnımda böyle damar atıyordu ama akşam durdu o atma şimdi de de Yok piskolojik mi benim ki 9 ay için de deli olucam anlaşılan
Saadetzeyno Esraa11 hemen doktora git bnm 4 haftalıkken yerinde durmazdı 😂 isin şaka tarafi bi yana 7 8 haftada icinde hareketlenmeye basliyo daha canm. Gaz falandr
058elf Esraa11 psikolojiktir canım o kadar erken atmaz, benimde ilk gebeliğim 16. haftada hissetmeye başladım :)
Itssoelif Esraa11 hareket ettiğinde acaba mi demiyorsun merak etme 😁 benimki içerde tepiniyor su an doğunca napicaz bu kızla bilmiyorum 😅 seninki henüz 2 cm anca vardır ben 14te az az, 16da tam hissettim daha önünde yol var
Cansucasalin Esraa11 ay olmaz tabiki tatlım 4 haftalıkken damla kadar 24. Haftalara kadar hissetmeyen var aşk olsun😅
Smyrhkn123 Ay ben 7 haftalikken hamile oldugumu ogrendim haberim bile yoktu 😀😀😀 psikolojik bence ama zaten kalbi atmaya basladiginda hareket ettiginde hissettigin gunlerde gelecek hayirlisiyla 😌
prensesim35 Esraa11 imkansız bişi o hafta da canım 😁 ilk hmilelik galiba bn ilk hamileliğimde 17 hafta da hissetmiştim