Sevilay7 Rabiis doktor degiltigini görünce ne dedi canım insan doktor ne derse kendini o kaptırıyor degişmesi biraz tuhaf da degişiyor ilk çocuklu senin ☺️
Rabiis Sevilay7 İlk hamileliğim haliyle erkeğe kendimizi kaptırdık bide %80 deyince tamam erkek dedik şimdi doktor bana %80 dememişimdir %70 demişimdir diyo. %70de değişebilir yani falan dedi beni yalancı çıkardı ve %90 erkek dedi. Doktorlara da güven kalmadı bende onun lafına inanarak heveslendirdim kendimi. Kız olmasına üzülmedim tabiki asla. Ama öyle demesi baya baya şaşırttı
EsmaSahin Sevilay7 15 hafta çok uzun bir süre degilki, cinsiyet öğrenmek için erken bir tarih, 16 haftadan sonra öğrenilmeye başlanıyor, öncesinde söylendiği zaman yanlış çıkabilir.
Sevilay7 EsmaSahin bende onu anlamıyorum doktorlar 10 haftada bile tahmin yapıyor dogru cıkanda oluyor ama bellide olmuyor BM tam 20 hafta kesin diye düşünüyorum gerci dogumda degişen yine var 🙏☺️🙈
Sevilay7 EsmaSahin bende onu anlamıyorum doktorlar 10 haftada bile tahmin yapıyor dogru cıkanda oluyor ama bellide olmuyor BM tam 20 hafta kesin diye düşünüyorum gerci dogumda degişen yine var 🙏☺️🙈
Sevilay7 Rabiis kuzum kuzenime %90 kız dedi 5 ay erkek dedi valla ben de şaşırıyorum bunları duyunca ama benime doktorumda yanılma olmazmış bilmiyorum ne olacak 12 haftada kıza benzetti degişebilir dedi bende degişecek gibi hissediyorum oglan hissediyorum bakalım 🙏😘
Sevilay7 Rabiis kuzum kuzenime %90 kız dedi 5 ay erkek dedi valla ben de şaşırıyorum bunları duyunca ama benime doktorumda yanılma olmazmış bilmiyorum ne olacak 12 haftada kıza benzetti degişebilir dedi bende degişecek gibi hissediyorum oglan hissediyorum bakalım 🙏😘
El_if Sevilay7 hic belli etmemis 🙈kontrolumu yaptirdigum hastaneede doktorum izinliydi baska hastaneye sevk ettiler doktorum da erkek oldugunu duyunca şok oldu 🤣bizde yanilabiliriz diyor ama isde iş işden gecti🤣
Sevilay7 El_if bazı erkek bebekler doğuştan sünnetli olurmul belli olmazmış sizinkidemi doguştan sünnetli acaba
Rabiis Sevilay7 Benim doktorumda bulunduğum şehirin hemen hemen en ünlü kadın doğum doktoru bilmeyen adını duyamayan yoktur yanılma olamaz diye bnde ona gidiyordum ama şok yaşattı bana😂
El_if Sevilay7 olsa cok sevinirdim cunku en ufak aglamasina dayanamiyorum🥺nasip olursa 3 aylikken yaptircaz insaAllah 🤲
Deletedmom15 Sevilay7 yok canım sadece kız denince bi daha sormadm doktora o yuzden ogrenmedm detaylıya kadar aynen annem peöbe yelekler örmüştü bile detaylının haftası gelene kadr
Deletedmom15 Sevilay7 devlete gidiyodm ama sormadm bi daha kız denince sorsam soylerlerdi heralde annem kıza göre yelek falan örmüştü bile detaylıda cok sasırdk erkek denince
Sevilay7 Deletedmom15 canım detaylı deyince sana sormak istedim ben ilk devlete gttim sonra özele ikli testtin süresi gecmedn özelden yaptırayım dedim devlette haftanın belli günleri okuyormuş özle gectim detaylıya devlete gidesim var özlede çok para devlet bakarmı detaylıya onun için yapılan işlem varmı randevuyu neye göre almamız gerekiyor Bilgi verirmsin
Deletedmom15 Sevilay7 doktor randevusu al normal gittiğinde detayli ultrason istediğini söyle doktor yönlendirsn veya gittiğin hastaneyi arayıp daha kesin bilgi alabilirsn tabi benm gittiğim şehir hastanesiydi ben özele gittim ancak detaylı isteyeni doktor yönlendiriyodu sehir hastanesinde
Svmcan Sevilay7 evet benimmm kız dedi 12. Haftada sonradan erkekmiş ya bu dedi doktorumuz ☺️ cinsiyet organı tam gelişmemişti zaten sadece kıza benziyor demişti hemde %80 ama değişti 🤪
Sevilay7 Svmcan allahım ya hayırlısı olsun inşlh 🙏🥰 12 haftada erkek kız ayırt edilmezmiş öyle diyorlar canım genital organları aynı olurmuşw12 sen sonra olgunlaşırmıl bnde 20 haftada gideceğim nolcak bakcaz😇