Dgt55 Kızlar kamera araştırıyorum hem ses hem görüntü ikaz verebilecek birleyen istiyorum kullanıp memnun olduğunuz önerebileceğiniz tercih ettiğiniz ürünler nelerdir marka model olarak
AygyulSina Dgt55 link aticam dogrudan cnm ben cok memnunum gece gorusude ses alim gucude efsane iyi ikincidede ayni kameradan alicam insallah https://ty.gl/nb2oykgp
[silindi] Dgt55 biz weewell aldik, ekrani kucuk ama gayet yeterli, ses algilamasi da basarili. Bebisle degil kendimizle denedik. Odadan odaya bebege ninni falan da soylenebilir sekilde ses iletiyor
Bluesge Dgt55 motorola lux64 alacagım sanırım. Biraz fiyatlı ama hem ekranı var hem uzaktan cep telefonundan takip edebiliyorsun. Ucuz modellerde baglantı sorunu ve cızırtı oldugu yazıyordu.
Dgt55 AygyulSina bende bunu düşündüm karar veremedim birebir memnuniyeti olan birini bulmak çok iyi oldu merak ettiğim bişey var bildirimleri anında gönderiyor mu gecikiyor mu acaba
Dgt55 Bluesge Bluesge motorla ve xiomi önceliğim benimde alırsanız tecrübelerinizi paylaşır mısınız 🌸
AygyulSina Dgt55 bildirim gonderiyor mu ben bilmiyorum cunku ben hic oyle kulanmadim elimde fazladan bi telefon var ordan acik surekli bilgili arkadaslar varsa yardimci olurlar ama parani yatiricaksna buna yatirabilirsin cunku hd kalite veriyor cok net goruyorsun yakinlastirip nefesini bile kontrol ettigim oluyor benim kendi sesini odaya verebiliyorsun sesi cok cabuk algiliyor aci olarak cok iyi. Okadar ovdum ki sanki markanin temsilcisiyim gibi oldu😅😅
deniiizz Dgt55 bende xiaomi aldım denedik çok memnun kaldık. Gece görüşü çok iyi,ses hareket ve kişi algıladığında anında bildirim geliyor telefona. Perde kıpırdadığında bile bildirim geliyor hareket algılandı diye yani öyle söyleyeyim 😀
AygyulSina esmaa34 ben oyle hic denemedim acikcasi benim elimde fazladan eski bir telefon var ordan surekli acik tutuyorum o konuda net bisey diyemem ama parani vericeksen bu kamera kesinlikle hak ediyor hemde sonuna kadar
Dgt55 AygyulSina ya çok teşekkür ederim gerçekten olur mu öyle şey çok yardımcı oldunuz Allah razı olsun 🥰🥰