Evet bende sonunda anne oldum ve doğum hikayemi buraya yazmak nasip oldu. Normal doğum tarihimiz 24 Aralıktı fakat sezeryan olucagı için doktorum 12 Aralık’ta doğum yaptiricakti ancak biz 12 aralığı da bekleyemedik. Benim kalp rahatsızlığım olduğu için bebeğim artık iyi beslenemiyodu ve kilo alımı yavaslamisti 36+1 de gittiğim de 2559 gramdı 2 hafta öncesine göre sadece 250 gram almıştı doktorum plesantadan iyi beslenemedigini 12 aralığı da bekleyemicemizi söyledi 36+4te tekrar kontrole çağırdı aynı gün kardiyoloji doktoruma da gittim kardiyolojide daha fazla bekletmesin artık seni zorluyo dedi daha sonra kadın doğum doktoruma gittim durumu söyledim o da zaten bende daha fazla uzatmayı düşünmüyorum yarın ya da ertesi gün doğum gerçekleşsin dedi 30 Kasım’da gitmistim kontrole yani ya 1 Aralık ya da 2 Aralık eşinle konuş karar verin bana haber verirsin dedi. Eşimle annemle konuştuk 1 Aralık olmasına karar verdik bebeği bir gün daha bekletip riske atmak istemedik doktorum da zaten bu yönde dusunuyodu. Beni bı korku heyecan sardı eve geldik son hazırlıkları yaptık 1 Aralık öğlen saat 12de yatisim yapıldı 1 buçuk gibi ameliyata alındım genel anesteziden çok korkuyodum o yönden doktorumu biraz zorladım ama sağolsun o kadar iyi anlayışlı bı doktorum vardı ki beni sakinleştirmek için elinden geleni yaptı. Ama kalp hastası olduğum için doğumda tansiyonum çok yukselmis uyandigim da saat 4e geliyodu ameliyat uzun sürmüş uyanırken çok zorlandım nefes almakta hemen oksijen vermeye başladılar bir gece yoğun bakımda kaldım oğlum 2540 gram doğmuş yoğun bakımda olduğum için oğlumu yanıma getiremediler daha sonra solunum sıkıntısı yaşamış enfeksiyon kapmış oğlumu da yoğun bakım ünitesine almışlar çok şükür ki durumu ağır değildi antibiyotik tedavisi uyguladılar ben 3 Aralık’ta hastaneden çıkış yaptım aglum hastanede kaldı ama normal odaya çıkarmışlardı kuvezde değildi kıyafetlerini giydirmislerdi her gün süt sağıp hastaneye götürdük çok şükür sütüm hemen geldi en azından oğlumu besleyebildim. 7 Aralık’ta dün kontrolum vardı hastaneye giderken bebeğimin hemşiresi aradı kıyafet istedi ve bebeğimi kendim ilk kez emziricektim hemen geri dönüp oğlumun eşyalarını aldık gittik hastaneye oğlumu emzirdim hemşiresi bebegimden kan alındığını ve tahliller iyi çıkarsa bugün taburcu olucagini söyledi dünyalar benim oldu. 2 saat sonra sonuçlar çıktı ve oğlum artık evine geliyodu. Her gün Allah’a o kadar çok dua ettim ki ilk önce orda yatan diğer bebeklere onların ailesine daha sonra kendi bebeğime dua ettim rabbim çok şükür kavuşturdu bizi dün evimize getirdik. Oğlum bugün tam 1 haftalık oldu kilosu 2280 kilo kaybı olmuş ama zaten beklenen bişey boyu da 46 cm çok küçük ama benim dünyam oldu herşeyim evlat çok başka biseymis annelerin hakkı gerçekten ödenmez Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah Allah hiç bı kadının kucağını boş bırakmasın uzun oldu kusura bakmayın ☺️🥰 oğlum şuan mışıl mışıl uyuyor bende uykusuz ilk gecenin tadını çıkarıyorum ☺️🥰