minikcasper hhanay1 17 haftalıkken başladım 3.5 litre su içiyorum iç dış nemli tutuyorum vucüdu ama çatlıcaksan çatlıyon 💁🏻 he belki daha çok çatlıcakken engellemiştir çatlak oranını🤷🏻😃
Heyecandorukta hhanay1 Ben 3 Aylıkken başladım, karnım 6 da çıkmaya başladı ama ben yinede sürüyordum. Şimdi 7. Ay bitmek üzere, henüz bir Çatlağım yok, olmaz inşallahhh 😬😁😁
Duygukocc hhanay1 ne kullanırsan kullan canım karnın büyürse kesinlikle çatlayacaksındır ben doğumuma 1. Hafta kala çatırçatır mosmor çatladım
Duygukocc Heyecandorukta benimde hiç çatlağım yoktu büssürü şey kullandım seviniyordum 35 haftalıkken bir anda çatır çatır mosmor çatladım 35+6 da doğum yaptım
Heyecandorukta Duygukocc Ayyy kötü haber 😁😁 Peki toplamda kaç kilo aldımız çatladığınız ayda🤔 Kilo artışında önemliymiş ya 🤔
Bsraa9 Bnce ne kadar erken başlarsan o kadar faydası oluyor 😇 ben son 8 girince başladım çatlayanlar bile rengi söndü erken başlamadığıma çok pişman oldum 🙄🙄
Heyecandorukta Duygukocc Çok ideal bir kilo 👍🏻 Şimdi bir makale okudumda tamamen hormonsalmış çatlama, ne kilo ne de kremlerin artısı eksisi olmuyormuş 😬 Kaderimizde varsa çatlayacağız artık 😁😁