maggie Kızlar şimdi suyum geldi ne yapmam gerekiyor herkes uyuyor uyandırayım mı ne yapayım bilemedim ya
glsh-mtn maggie öncelikle Rabbim kolay kurtarsın canım sakin ol sancını bekle biras istersen 1 2 saat sürmez sancında gelir o zaman a kadar duş temizlik eksikleri tamamla ki hastaneye gider gitmez açılman ilerlemiş olsun inşallah şu geldikten sonra 24 e kadar doğum olabilir panik yapma
Attent maggie ilk önce panikleme su gel8nce hemen doğum başlamaz tabi uzan dinlen dus al sabah git doktora açılma falan varmı bakarlar yok sa ztn yine eve gondercekler agrilarin olunca yine gidicen sadece sakin ve rhat ol
Sinemm35 maggie eğer suyun çok geldiyse duş alıp hastaneye geçin sancıları düzenli mi 1 saat bi onu kontrol et fakat geç gitme suyu bitmesin bebeğin Allah korusun şu bitince kordonu dolanabilir hersey güzel olsun inşallah 🙏
Elifemir25 Sakin ol canım oncelikle eşini uykudan kaldır dusuna gir temizlen abdestini al hastanenin yolunu tut
Silay35 Su gelince hemen hastaneye gitmek gerekiyor dedi doktorum üstte de yazılan gibi kusa bir duş alıp çıkın
Ftmhsyn92 Benim suyum gece gelmişti sabah doktora gitmiştim, su gelince beklememek gerektiğini söylemişti,rabbim kolay doğum nasip etsin
Yeliz4 Okunan ezanların yüzü suyu hürmetine rabbim seninde bizimde yardımcımız olsun. Korkma ne kadar sakin olursan o kadar bebekte rahat gelir. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin onu düşün sadece 🙏
Bahar2622 maggie Merhaba Annemiz, postunuzun silinmesi için, kullanıcı adınız, silinmesini istediğiniz postunuz ve silme nedeniniz ile birlikte Biz@mutluanneleriz.com adresine maıl atınız. Talebiniz değerlendirilecektir.💜