Gizemnaz_ aynısı bana da oldu 5 haftalıkken ben hemen acile gittim aktif kanamam vardı hiç durmadı doktor kontrol etti düşük riskin var dedi . Ama o geceye kadar asla kanamam durmadı . Seninkisi de öyle mi acaba ? Ama her ne Olursa olsun lütfen bi an önce git …bana kan uyuşmazlığı İğnesi vuruldu bir de progestan dı galiba adı . O iğden vurdular ve her hafta vuruldum . Ertesi gün kanamam hafifledi hareket çok etmedim bende senin gibi çok kötü ağladım ölü gibiydim kaybettim sandım çok şükür bişey olmadı ama beklemek iyi değil sabah gideceksen de hemen yola çıkarsınız … şuan tam 36 haftalığım… bu arada o gün kanamam olduktan sonra acile gittim ya ertesi gün de kendi doktoruma gittim özele . Kendi doktorum da düşebilir demişti kesenin altında kanama alanı vardı o kanama alanının bebeğe ulaşmadan dışarı atılması lazım dedi her hafta progestan(doğru yazdım mı bilmiyorum) iğnesi verdi ve 1ay falan sonra o kanama alanı kahverengi akıntı olarak çıktı kurtuldum o zaman çok mutlu oldum haberin olsun sakın moralini bozma bi an önce gidip yazarsın bakalım sonuçları