Essfet Gebelik başlangıcından itibaren başı ağrıyan var mı? Varsa nasıl geçiriyorsunuz? Bol su içiyorum yoga yapıyorum ama bana mısın demiyor , sürekli ilaçta içmek istemiyorum.
minikos Essfet ahh ilk zamanlar ne çektim o ağrılardan ilaçta içmiyordum, karanlık bir odada yatıp başıma ıslak bez koyuyordum canım kafanı şakaklarını fln bol bol ıslat yat ben çözümü öyle buluyodum
Yanki Essfet canım denemedim hiç ama ayak altlarına limon sürmekte iyi geliyormuş sanırım. Dene istersen 🤷♀️
Zehram Essfet magosit diye magnezyum hapı var ondan yazdırın Dr ye iki gebelikten de bir tek o iyi geldi magnezyum eksikliği başağrısı yapabilir
hhanay1 Essfet moralini yüksek tut ve ilgini başka yerlere çekmeye çalış canım uyuma düzenin olsun gün içinde yaptığın aktiviteler olsun hareketsiz kalma seni mutlu eden şeyleri yapmaya çalış
Essfet minikos minikos ya hiç demeyin hamilelik başında başladı 16. Haftamdayım hala devam ediyo. Denemediğim yol kalmadı. Sizin ne zaman geçti? Birgün geçecek ümidiyle geçiriyorum günleri artık 😢
Meryem1316 Tansiyona baktırdınız mı ? Benim sıklaşmaya başlamıştı . Yüksek tansiyon çıkmaya başladı . Doktorum tansiyon hapı ve yatıp dinleneceksin dedi .
Essfet Meryem1316 evet ölçüyorum sürekli tansiyonlarım düşük hep. Hani ortada baş ağrısı İçin bi neden var desem oda yok 😢 hergün yürüyüş ve yoga yapmaya çalışıyorum o rahatlatıyor şükür biraz ama geçirmiyor 🤷♀️
Zeynnpk Essfet en bastan beri bana hep iyi gelmistir. Taze patatesi dilimleyip basimin etrafina sararim. Temiz havayi icime yavas yavas ceker veririrm. Sukur hep faydasini gordumusdur
sevval5481 Essfet kesinlikle susuzluktan oluyor canım bende öyleydim su bol bol emin ol geçtiğini göçten
1PrensAnnesi Essfet nane ruhu diye bişey var aktarlarda mentollü bi yağ diyebilirim mıcize gibi bişey sürüyorum 10dk da geçiyo migreni olan biriyim ben ona rağmen hızlı ve güzel sonuç alıyorum eczanede nurse harvey’s markasının head stick adlı ürünüde çok güzel kesiyo oda yine ilaçsız zararsız bide migren taşı diye bişey var yine mentollü naneli bi ürün şakaklara sürüyorsun oda geçiriyo ama onu denemedim