Merhaba sevgili anneler. Ben de doğum hikayemi paylaşmak istedim çünkü hamilelikte en çok doğumun nasıl olduğunu merak ediyordum.
son zamanlarda tansiyonum 14-8 çıkıyordu hep baş ağrısı yapıyordu ve gözümün önünden parıltı gibi bir şeyler geçiyordu. Çok önemli olduğunu düşünmemiştim ama kuzenim doktorunu ara sor diye ısrar etti iyi ki de aramışım.
hemen gel bakalım dedi tansiyonum hala yüksekti, sancım yok zaten 37+3 idim.
sezaryena alalım bu riskle seni eve gönderemem dedi doktorum kan değerlerim de epey düşmüş. Kafası kanala girmemişti henüz ya yatırıp tansiyon tedavisi uygulayacaktı ya da doğuracaktım. Haftası da güzel olduğu için sezaryene karar verdik. Evden eşyaları aldık geldik.
önce spinal sezaryen istedim ancak kilomdan dolayı bir de biraz canım tatlı olduğu için sanırım zorlandım genel anesteziye çevrildi.
ameliyattan çıkınca ağrım oldu tabi ki 7 aralık saat 22.30 gibi çıktım odaya ilk başta çok yoğun ağrı oldu ancak gittikçe ağrı kesicilerim etkisiyle hafifliyor. Şimdi bebeğim yanımda çok şükür.
Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu ve hepinize kolay doğum nasip olsun.
yarın doğum günüm ve kızım bana enn güzel doğum günü hediyesi oldu 😻