ipekeylul Kızlar merhaba, 2. Gebeligimi yasiyorum ve cok fazla akıntım oluyor doktora söyledim bi fitil verdi ama onu kullaninca dahada fazla olmaya basladi 1 gun kullandim bıraktım, bunun baska caresi yokmu cok rahatsız oluyorum akınti olmasından 😔
Heycandoluanne ipekeylul benimde ilk hamileleigim sağlık ocağında idrar testi yaptırdım enfeksiyon başlangıcı dedi tek kullanımlık bir toz ilaç yazdı geceden içtim su ile karıştırıp , o ilacı içince ne kadar geç tuvalete çıkarsan o kadar etkili olur demişti eczacı. Ben sabaha kadar tutmuştum 🤭 bir daha akıntım olmadı , ilacı kendi doğum doktorumda onaylamisti bu arada
Buketkucuk ipekeylul Fitil kullanmaya başladıktan sonra akıntınızın artmasının nedeni muhtemelen bir süre sonra fitilin geri akması yüzündendir. Benim ilk gebeliğim ve benimee akıntım çok fazla bazen günde iki kez çamaşırımı değiştirebiliyorum ama bence bu gayet normal 🙏🏻 Ayrıca kötü kokulu, kaşıntıya neden olmadığı sürece sağlıklı diye biliyorum
ezgii06 ipekeylul ben günlük ped takmayı bıraktım saf pamuk koyuyorum bebeklerin altını silmek için kullandıkları temizleme pamukları var burda avuç içim büyüklüğünde sonra rahatladım birde şeker tüketimini azaltın sonuç iki gününe alırsınız
Tuba-27 ipekeylul iltihap yada enfeksiyon olduğu için vermiştir kullan ilacını akıntı yapması normal sonrasında kullanmayı bırakınca akıntı falan kalmıyor bende kullandım çok
B0220 Heycandoluanne evet ama bu bahsettiğiniz ilaç idrar yolu enfeksiyonu için doktor bana da vermişti 🤔 vajinal akıntıyla alakası yok ki 🤔
ipekeylul Heycandoluanne idrar yolu enfeksiyonu sıkintim yok canım olsaydı yanma ve kaşıntıda olur diye biliyorum o sikayetim yoktu. Sadece fazla akıntım vardı😑
ipekeylul Buketkucuk bende bazen gunde 2 kez degistiriyorum gercekten ve kendimi boyle temiz hissetmiyormusum gibi geliyor deliriyorum 🤪
ipekeylul ezgii06 evet doktorda soyledi tatli tuketimini azaltin diye ama zaten fazla kullanmiyorum hem bas agrisida yapiyor tatli ve seker tuketimi ama sanmiyorum ondam oldugunu gunluk seker tuketimim cok az 😑
Buketkucuk ipekeylul Öyle hissetmen normal canım ama akıntı kokusuzsa normalde olması gereken bir şey o ve sağlıklı olduğunu gösterir araştırabilirsin👻