1PrensAnnesi Minikbiranneee ocak sonu doğumum 5000₺ olacak büyük ihtimal fiyatı Hatice Ender Soydinç yapacak ilkimde de çok memnundum bunda da öyle olacak çalışanları temizliği harika en önemlisi kaliteli bi yer
hazal544 Minikbiranneee canm ben Gaziantep de hatem Hastanesi’ne gidiyorum ve doktorları gerçekten çok iyi, yılmaz Genco ve Nazan Özdemir var orda, ücreti 120 doğum da 2000
Mrve233 Ablam orda doğum yaptı doğum anında iki kere elektrikler gitti jeneratör devreye geç girdi doktor doğumdan sonra geldi öyle kötü bir sistemleri var asla ama asla gitmeyin.
1PrensAnnesi Minikbiranneee doğumlarında fiyat değişmiyor epiduralde ekstra ücret alınıyo sadece odada bir gece kalım ve doğum ücreti bu doğum öncesi korona testi ve tahliller ekstra tabiki
Minikbiranneee 1PrensAnnesi aaaa ben internette şey diye okudum fotoğraf oda süsü vs dahil diye bende hatice hanımda doğum yapayım dedm ama
1PrensAnnesi Nisa2077 hatice hanım demirbaşı oranın bence giderse ciddi bi oran hastası gider çok memnunum :)
1PrensAnnesi Senaa27 ilk doğumumda da söylenen ücreti ödedik yani sigorta karşılıyorsa bile bu bizim ödediğimiz o hariç miktar
1PrensAnnesi Minikbiranneee yo hayır onlar fotoğrafçınızla ayrı 1300₺ de ona ödeniyor fiyat birimi var orada sorun isterseniz ama eminim ben:) ilkimde de orda doğum yaptım çünkü
Mevlide_10 Bende hatice hanıma gidiyorum. Doktorumuzda iyi ama hastane ve ücreti hakkında pekte olumlu seyler duymadım. Kararsızım değiltirip değiştirmeme konusunda
Minikbiranneee 1PrensAnnesi öff baya pahalıya geliyor hatice hanımın randevu ücretide 350 tl denildi 🥺
Minikbiranneee hazal544 bende hateme gidiyorum nazire hanıma ama doğum odaları ve fiyatlarını öğrenmedim yabancısıyız medicalparkıda sorayım dedm en iyisi hatemde doğurmak 🙈 odalara ocakta bakmaya gidcem
hazal544 Minikbiranneee valla dediğim gibi fiyatlar2000 gibi, odaları da özel zaten temizdir diye düşünüyorum