Nurerdogan01 24.haftayım yüzümde sivilcelenme gibi püfür püfür bişeyler var hafif şişkinlik erkek bebek annnesiyim ilk gebelik sebebi ne oluyordur sizce bilgi sahibi olan gebeler lütfen yazarsa .?
pitircik2021 Nurerdogan01 ültiker gibi olabilir mi? D vitamini bende alerji yapmıştı ellerimde çıktı benimde kaşınıyordu en son yanmaya başladı o yaralar sonra ilacı bırakınca ilerlemedi.
Nurerdogan01 pitircik2021 bende kullanıyorum bi kaç bıraktım ama bi günde bi kere 10 kere damlat ekmeğe veya yağa öyle bi ilaç bide küçük pembe bi ilaç alıyorum bıraktım bende yüzüm yanıyor biber gibi dediğin gibi ya geçerim acaba endişe ettim
pitircik2021 Nurerdogan01 işte bende de yan etki yaptı şimdi tarifine göre aynı şey olabilir benimkiyle. Bırak ilacı ama doktoruna da danış tabiki ben hiç kullanamadım. İki tane d vitamini kullandım ikisi de alerjik oldum
Nurerdogan01 pitircik2021 kız çok kötü ya böyle nasıl yanıyor yüzüm pütür pütür oldu sağlık ocağına gidicem bi şimdi
pitircik2021 Nurerdogan01 benimde yanmıştı çok. Git yine tabi sen ben bi gece yanmadan uyuyamamıştım. Hala ellerim hassastır asitli sebze meyveye dokununca kötü oluyorum