Rozaada Meraba 40. Hafta oldum bebeğimin cinsiyeti kız ama henüz doğumum olmadı sizce üstünden geçerse sezeryan olurmu yani korkuyorum da bebek kakasını falan yiyor diyorlar da ne yapmam gerek sizce
MKkubra Rozaada benimde 40+6 olduk hala bende de bişey yok ama doktorum çarşamba günü yatış yaparız dedi beklemeyecek daha aksi bi durum olsa zaten sizi de bekletmezler ☺️
Babyy1S Rozaada 40+2 ye kadar gelmezse suni sancı ile doğumum olucak kaka olayı skntılı doktorum daha fazla bekletme taraftarı değil bana her şey normalse aksi bir durum olmazsa normal doğum taraftariyim sezeryan aksi bir durumda olur dedi suan 39+1 haftalgm
Sumeyyeyucel Babyy1S ben anlamıyorum burada herkes 40 lara kadar bekliyor doktorlar 40 dan sonra suni diyor🙄 bana da 40+1 de suni veririz gelmezse dedi. Ama o kadar çok kişi var ki kırkı geçiren yani demek ki normal bir durum diye düşünüyorum bebişim kendi gelsin istiyorum ☹️
Babyy1S Sumeyyeyucel doktorum kakasini yapip yutabilir dedigi icin 41.haftayi bu yuzden beklemiyorlar acikcası bende kendi gelsin isterim ama rikse de atamam belli 42 ye kadar da gelmicek boşuna beklemiş olurum ve 40dan snra 2 gunde 3 gunde 1 muayne icinde gidemeyz ortalık zaten kötü
MKkubra khrmnozg amin inşallah 41 ile yarın bizim için son durak ☺️ Herkes içinde hayırlısı olur inşallah 🤲🏻