Meryyak atescan27 bnm de 40+4 doktor persembe gunu suni sanciyla doguma alicagini soyledi ama cok korkuyorum
atescan27 Meryyak korkma cnm inşallah bnm gibi açılman çabuk olur ikinmak çok işe yariyo gerçekten rabbim kolaylık versin bı avazda kurtulursun inşallah🤲🏻🤲🏻
Yusufaras81 Ben her türlü doğumdan çok korkuyorum daha yeni gebeliğim allahım inşallah en kolay şekilde doğurmayı nasip eder hayırlısı hangisiyse o olsun tabi 🤲🏻☺️Canlı Canlı dikişi nasıl atıyorlar en korktuğum şey 😱rabbim sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım🤲🏻🥰
atescan27 Yusufaras81 rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin cnm Attilar valla dikis zordu ama korkma bebeğin için katlaniyorsun
atescan27 Cumcum cnm 38+2 de bana 3700 gram dedi ben şaşırdım yanılma olabilir dedi bebeğim 3250 gram 50 cm doğdu baya fark var arada
Nazeriskin Merhaba, öncelikle hayırlı olsun sağlıcakla büyümek ve büyütmek nasip olur inş 🙏bende 35+2 haftadayım, açılma olması için ne önerirsiniz, hurma neden ?
sanneaday Nazeriskin hurma rahim ağzını acıyor 37 olana kadar hergün 1 tane yiyin ☺️ Bende 37 haftalığım rahşm ağzım açılsın diye yiyorum hergün
Blackk34 Arkadaşlar ben 13+2 haftalık hamileyim. Daha çok yeni dolayısıyla doğum hikayelerini de yeni yeni okumaya başladım. Gördüğüm kadarıyla normal doğumda herkesin dikişleri oluyor. Bu dikişler ıkınma kaynaklı mi yoksa epizyo dedikleri kesik mi? Yani bu kadar çok dikiş olacak ise acaba sezaryen daha mı mantıklı diye düşünüyor insan, ben bu konuda gerçekten bilgisizim sizce neden dikişlere ve bu kadar acıya rağmen normal doğum olmalı?
tuubshh Blackk34 ilk doğumda acemi olduğumuzdan ıkınırken illaki yorgun düşüyoruz yani ben yorulmuştum artık kesi atıldı ama hiç hissetmiyorsun bile kesildiğini bebek çıkınca böyle kayıp çıkıyo o an çok güzel hiç bir agrın kalmıyor benim dikişim çok değil 3 taneydi dikilirken hissediyorsunuz ama acı vermiyor önceside kesiden hemen önce iğne yapıp öle kesiliyor hiç hissetmiyorsun oğlumu kucağıma alınca dikişi bile hissetmedim
tuubshh Blackk34 benimle birlikte sezaryen ola vardı ben bildiğin yürüyordum ama onun iki kişi koluna girmişti dik duramıyordu gerçi bu kişiden kişiye değişir kardeşim sezaryen oldu mesela o hemen kalkabildi sadece öksürünce fala zorlanmış dikişleri sızlamış ama bende sadece emzirmeye otururken tedirgingindim ağrım olmadı ama korkuyorsun bişi olır mu die
Azizesoran atescan27 Canım öncelikle Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip eylesin 🤲🏻🥰 hangi şehir hangi devlet hastanesi? Ve davranış muamele nasıldı? Ziyaretçi yada refakatçiye izin var mı?
atescan27 Azizesoran benm ki Gaziantep üniversitesi Hastanesi cnm muamele güzeldi Allah var memnun kaldım suit oda tuttuk annem ve kizkardesim kaldı yanimda hafta sonu diye kimse yoktu hastanede o yüzden karışan olmadi
mucizemucize17 Esraa54 epidural normal dogum da belli bi açıklık seviyesine gelen gebelere belden vurulan ibnedir sancıyi hafifletir
Ugurbocegi9876 sanneaday doktorum günde 6 adet önerdi 2 haftadır yiyorum 2 haftadır 1 cm açıklık var aynı kaldı 40. Haftamdayım bende neden işe yaramıyor anlayamadım 😒😣😔
aaff2297 atescan27 yaa Canim ben cok utaniyorum kaka yaparim diye be yapmaliyim ki kaka yapmiyim hic bir sey yemesem olmazmi?
atescan27 aaff2297 ilk lavman veriyorlar cnm temizliyor içini zaten azda olsa yapıyorsun yatakta hiç utanma o an aklına gelmez bike
0Melek00 Cumcum normal doğumda bebek en fazla 4500 kilo olması lazım canım daha üstünü Sezeryan diyorlar
smyra32 sissam1 ilk doğumum çok zor geçti .. doktor söylemedi ama dikiş çoktu sanırım.. kayınvalidem nasıl geçti doğum diye sorduğunda baya zor geçti demiş.. normal olmasına rağmen geç toparlandım..
NurTekmile atescan27 dikisler nekadar sürede iyilesiyor bide dikis az olması icin ne yapmalı beni o korkutuyor 😥