Kizlar kaç gündür yazıyordum açıklık için neler yapabilirim diye😂 sonunda banada kısmet oldu hikayemi yazmak ♥️3 Aralık Perşembe günü kontrolüm vardı gittim sancı vardı fakat acilmam yoktu doktorum geri gönderdi takip etmemi söyledi cuma günü yürüyüş yaptım hurmami yedim günümü geçirdim gece belimden ağrılar girmeye basladi düzenli değildi önemsemedim sabah uyandığımda bel ağrılarımin arttığı hissettim dakika tuttum 10 dakika ile 7 dakika arasında gidip geldiğini gördüm evimi temizledim günümü geçirdim akşam üstü ağrılar artınca hastanenin yolunu tuttuk kontrollerim yapıldı bebeğin suyunun azaldığını ve 2 cm açıklık olduğunu söylediler suni teklif ettiler hemen kabul ettim elim ayağım titremeye başladı eşimin imzalaması gereken yerleri bile ben imzaladım😂 üstümü giydirdi bakicilar doktorum geldi açıklığa bakiyo sandım megersem fitil yerleştirmiş doktor gittikten sonra nstye bağlandım onuda çektikten sonra doktorum tekrar geldi açıklık 3 olunca suyunu patlayalım dedi ve doğum odasına alindm suyum bitmiş nerdeyse çok az gelmişti aradan yarım saat geçti tekrar açıklığa bakıldı 10 cm olmuştu ama ben nasıl inliyordum böyle ağrı yok herkese bağırmış cagirmisim ki çok sakin bı insanimdir doktora yalvardım epidural istiyorum diye tabi devlet hastanesi olunca öyle bı hak tanımıyorlar derken bana bı ıkınma hissi geldi doktor gelene kadar ikindim böyle devam et dedi ve gitti 5 dakika sonra tekrar kontrole geldiler ve ıkınma sakın dediler yatakta bebeğin kafası gozukuyormus kız kardeşim şoka gitmişti koştur koştur doğumhane ye alındım 3 ikinmada oğluşum dünyaya geldi o an bütün ağrılarım geçti kanamam durmadı baya bı dikiş atmışlar sayı vermediler en zor kısım dikiş di diyebilirim şuan oğluşum yanımda kızlar rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın bu arada boşa değilmiş cennet anaların ayaklarin altında olması sormak istediğiniz birşey varsa yardımcı olabilirim ♥️🥰