Ebrus553 Merhaba, şekerim 99 çıktı, hamilelerde 95 üstü yüksek sayılırmış. Dr diyetisyen ve endokrinolojiye gitmen gerek dedi. Şimdi ne olacak🥺 çok üzüldüm inşallah bebeğime bi zararı olmaz
meliha_gizem Ebrus553 daha bugün şeker yükelemesimoldum canım 129 çıktı doktorum normal sevşyede olduğunu söyledi. İnternettede değer aralığına baktım normaldi. Senin düşük mü acaba doktoruna iyice sor istersen
Cglaa Ebrus553 bendede gebelik şekeri oldu canım hemen hemen yakın değerler dahileyeye yönlendirdi beni doktorum diyet verdi yediklerine dikkat ettikten sonra çok sorun olmuyor bide bol bol su iç ve yapabilirsen yürüyüş 😊
Yldz33--06 Ebrus553 merak etmeyin şekeriniz aşırı yüksek değil ama yüksek dahi olsa (benim açlık şekerim 127ydi) insüline başlanıyor. Israrla sordum bebeğime bişe olur mu diye korkmayın bi sorun olmaz dedi endokrin doktorum. 19 haftalık hamileyim yaklaşık 3 aydır diyet yapıyordum ama düşmüyor malesef şeker (fazla sıkıntılı bi yaşamım var stres kaynaklı olabilir dendi) öyle olunca insülin kaçınılmaz oldu. Şimdilerde gayet düzenli şekerim çok şükür doğumdan sonra bakalım ben bırakabilecek miyim insülini bi soru o var aklımda 🙄 bebek iyi olsun da ben hallederim elbet napalım ☺️
meliha_gizem Ebrus553 açlık şekerime bakılmadı canım tokluktu. Kaçıncı haftadasın miğde bulantıların devam mı ediyor😔
hulya1esila Bende dün yaptırdım açlık iyi 1 saat sonra verdiğim kan da iyi ama 2 saat sonra verdiğim 172 cıktı endokrine gir dedi dr 150 falan olmasi lazimmmis sizce cok mu yuksek abartili beslenmiyorum zaten
hulya1esila Aysn6767 doktorum 150 sınır dedi ama 140 bile olsa çok mu abartili 2. Kanı vermeden çok midem bulandigi için kraker yemiştim ondan kaynaklı olabilir mi
Ebrus553 Yldz33--06 çok teşekkür ederim benimde yarın randevum. sizde merak etmeyin benimde bi arkadaşım insülin kullansa hamileliği boyunca doğumdan sonra geçti şimdi ikinci çocuğuna hamile ve şekeri çıkmadı
Yldz33--06 Ebrus553 güzel Allahım en güzel sonuçları nasip etsin inşallah sizin de bebeğin de sağlıklı olmasını hayırla kavuşmanızı diliyorum inşallah 🤲🏻 ♥️