Aysaagul Merbaha hanımlar ben Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde yaşıyorum, bu çevrede olup doktor ve hastaneden gerçekten memnun kalanlar var mı? Doğum olarak devlet mi daha iyi özel mi?😟🤔
Mervensn1 Aysaagul ben tayinciyim burda doğum yapmayı düşünmüyorum ama gittiğim iki doktor var ikiside çok iyi çok sakin bilgili ilaç verilmesi gerekiyorsa takviye vs anlata anlata kontrolünü yapıyor birincisi dağkapı devlet hastanesi askeriye hastane asker yakınları asker polis falan onlar girebiliyor tek doktor var zaten ikili test gibi tersler yapamıyor ama alanında iyi bi doktor tek kötü yanı hastane biraz eski ultrason cihazı da eski o sebeple özel dünya doğum hastanesine Yılmaz beye gidiyorum gayet anlayışlı sabırlı her soruya sakince uzun uzun cevap veren seni rahatlatmak için çabalayan bir doktor hemşireside çok Güler yüzlü ama doğum olarak bilemiyorum ona sen karar ver 🌸🌸
Ozge3747 Aysaagul Dpktorum Memorial Dicle’de Uğur Değer, çok memnunum. İkinci bebeğimi de orada doğuracağım inş. Hastane da Doğum sonrası ilgileri açısından falan çok çok iyi
058elf Mervensn1 kaç haftalıksın canım, bi de askeriye hastane şeker yüklemesi yapıyo mu bi bilgin var mı?
Aysaagul Mervensn1 teşekkürler bilgin için canım 🌼 ben şuan bir doktora gidiyorum özel Batman yaşam Hastanesi’nde Yasemin Afşin’e. İlgili bir doktor yengem gidiyor diye ona gittim kendisi tavsiye etti. Ancak yengemin doğum zamanı o hastaneyi yetersiz buldum doğum için güzel ilgili bir yer arıyorum ♥️ ilk çocuk olunca pimpirikli oluyor insan 🤭 hoş kaç olursa olsun değişmiyor ama neyse 😅
Mervensn1 058elf 16 haftalığız ama sanırım yapılmıyor askeriye hastanesi oldupu için tek doktorla kalmak istemediğim için gidiyorum tahlil tetkikleri özel dünya doğum hastanesinde yaptırıyorum büyük ihtimal dağkapıda yoktur 🌸
Smyrhkn123 Bende tayinciyim burda dogurmayi dusunmuyorum bellide olmaz ama genesiste mahmut erdemoğluna gidiyorum fazla memnun oldugum soylenemez bu zamana kadar bi cok doktor degistirdim burda birinden de memnun kalmadim 🤷🏼♀️
Mervensn1 Smyrhkn123 burda biraz şey önemsenmeden bakılıyor gözlemlediğim kadarıyla bir şey sorduğumda hasta değilsin hamilesin diye cevaplar alıyorum daha çok farklı yerde doğmuş burda görev yapan buralı olmayan doktorlar tercih ettim onlar bir tık daha iyiler 🌸
058elf Mervensn1 bende bi kez gitmiştim dağ kapıya idrar tahlili için normalde genesise gidiyorm, detaylı ve üçlü taramanın olmadığını söylemişti doktor şeker yüklemesini sormak aklıma gelmedi. Teşekkür ederim bu arada 🤗
Smyrhkn123 Mervensn1 kesinlikle aradigimda ulasamadim mesela doktorun birine ben sorunumu anlatamayacaksam istedigim zaman ulasamayacaksam neden her ay gidip para dokeyim ki birde sey var burda mesai saatleri disinda dogum yaparsan doktorun gelmiyormus benim memleketimde hicte oyle bisey yok aninda hastanede olurum dedi bana o yuzden hic sevmedim bilmiyorum
Mervensn1 Smyrhkn123 evet doğum hakkında zaten hiç soru sormadım bilerek benim memleketimde de böyle bir şey yok özel doğum hastanesinde gittiğim Yılmaz bey verdi şahsi numarasını ona ulaşabiliyorum Bi o yüzden Bi tık daha iyi geldi sorun çıkacak diye ödüm kopuyor zaten burda doğum yapacak kadar kesinlikle güvenmiyorum bende aynı fikirdeyim yani sizinle
Aysaagul Smyrhkn123 aynen mesaj dışında gelmiyor doktorlar. Madem sana para veriyorum sen geleceksin ben ebeye kontrole gitmedim ki o yapsın tüm kontroller boyunca sana geldim sana verdim parayı doğuma girmeyeceksen ne diye veriyorum parayı öyle istesem devlete giderdim. Çok saçma yani
Basilicums Batman medical emire oğuzu tavsiye ederim. Kontrollerde çok memnundum. Arkadaşlarım onda doğum yaptı hepsi memnundu.
Smyrhkn123 Hicran27 cok yogun oldugu icin mi gitmeyin diyosunuz ben bi turlu ona randevu alamadigim icin gidememistim ama bi denemeyi dusunuyodum
Hicran27 Smyrhkn123 hem yoğun hem bizde giden çok en son geçen yıl kuzenimin eşi yanımda doğum yaptı kaybettik onu önce kadını normal doğum maf ediyorlar sonra sezaryen alıyorlar doğumdan bi saat sonra vefat etti
Ozge3747 Aysaagul Uğur hocanın muayene ücreti 310 tl ama kurum indirimi varsa daha uygun oluyor. Sezeryan Doğum 4180 tl o da yine indirim varsa biraz iner
Smyrhkn123 Aysaagul iste mecbur olunca napicaksin canim gidiyoruz yoksa cidden kapisindan girmem cogu hastanenin Rabbim hepimize saglikli dogumlar nasip etsin ❤🙏🏼