Derinmaviozkn İlk bebeğimi kaybettim cok zor bir süreçti hep bir korku ile bu günleri gördük Allah isteyen herkese hayırlı zamanda sağlıkla evlatlar nasib etsin 🙏🏻
Sinemm35 Derinmaviozkn Başınız sağolsun inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız ilk bebeğinizi neden kaybetmiştiniz ben şuan 26 haftalık hamileyim damarlarımda direnç artışı var gebelik zehirlenmesi olabilir dedi doktor korkuyorum
Selcanozr Bende ilk bebeklerimi kaybettim tek yumurta ikiziydiler bunda da korku stres hepsi var Allah cidden yardımcımız olsun sağ salim gelsinler
Derinmaviozkn Sinemm35 genetik rahatsızlığım var benim translokasyon olarak geçiyor bebekte gen hastalıgı oldu 16. Haftada malesef kaybettim
Derinmaviozkn Sinemm35 gebelik zehirlenmesi cok duydum hepside saglıkla aldılar kucaklarına mutlaka sakin kalın iyi düşünün dualarım sizinle 🙏🏻
Selcanozr Tek yumurta ikizleriydi baştan beri riskli geçti 29+6 da erken doğum yaptım kızımın biri karnımda melek oldu diğeri küveze girdi 1 hafta sonra oldu bu dünyada onlara annelik nasip olmadı bende şuan 30 haftalığım
Derinmaviozkn Selcanozr sizi cok iyi anlıyorum Allah hiç bir anneye yaşatmasın dualarım sizinle 🙏🏻 Güzel olsun herşey
minik_kalbim Derinmaviozkn bende bugün girdim doğumumuz ayni olcak demekki zamaninda gelsin bebişler 🥰
busra_omer_ahsen Arkadaşlar merhaba. Ben şuan 32. Haftadayım bugün hastaneye gitmiştim de vajinal kültür testi yapıldı tedbir amaçlı dediler bebek de doğum esnasında mikrop bakteri olmaması için dediler. Var mı bu testi yaptıran acaba ?
Derinmaviozkn busra_omer_ahsen ben daha yaptırmadım ama dogrudur dogumda enfeksiyon riskine karsı iyi olmus yaptırdıgınız
busra_omer_ahsen Benim de 2. Gebeliğim şimdi. Bende ilk bebeğimi kaybetmiştim doğuştan kalp hastasıydı. 2. Ameliyatından sonra düzelemedi. Bizim sınavımız oluyo işte. Başınız sağolsun Allah yeni doğacak olan bebeklerimize hayırlı ömürler nasip etsin Inşallah ❤
Derinmaviozkn busra_omer_ahsen benimde test hakkında bilgim yok ancak enfeksiyonun dogumda risk faktörü büyük diye okumustumbende sorayım doktoruma
Derinmaviozkn minik_kalbim inşallah 🙏🏻 tek duam isteyen bekleyen herkesin saglıkla kucagına alması sizin içinde 🙏🏻🙏🏻