black8 Gebelikte kaşıntı sorunu yaşayan anneler kaçıncı haftada yaşadınız ve bu kaşıntı göbek çevresinde miydi yoksa tüm vücutta mı?
askvehuzurum black8 bende 30uncu haftasda başlafı ara ara kaşımıyor kaşıyınca çatlak oluyormuş bende kaşımamaya özen gösteriyorum kaşıma hissi gelince de krem sürüyorum avuç içimle masaj yapıyorum kaşıntı duruyor
Selinsalih 35 haftada göbek çevresinde başladı sonra ayaklarına kollarıma attı doktorum egzama dedi doğum yaptıktan 2 gün sonra geçti allah yardımcınız olsun zor
black8 Selinsalih askvehuzurum çok teşekkür ederim henüz sizin haftalarda değilim 23. haftamdayım ama ara sıra aşırı kaşıntı oluyor kollarımda bacaklarımda sormak istedim belirtilen kaşıntı bu mu diye
Mavi61 Benim 34. Haftada tüm vücudum kaşınmaya başlamıştı. Özellikle de el ve ayaklarım karaciğer ast alt testi yaptırdım hemen doktorumun önerisiyle. Yüksek çıktı değerlerim doktor ilaç verdi şuan 38. Haftamdayım şikayetim azaldı
Mavi61 Ve doktorum gebelik kolestazı olmuşsun dedi 38. Haftada doğum önerdi 2 gün sonra doğum yapacağım inşallah